Ευρώπη

Χαμός για τον... φίλο του πάντα στην Καντού! (pics)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η συνεργασία του Πάντας Φρεντ, που έγινε γνωστός με το όνομα Ρον Αρτέστ, καθώς 1.200 οπαδοί της Καντού τον προϋπάντησαν στην παρουσίαση που έκανε η ιταλική ομάδα.

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην παρουσίαση του Ρον Αρτέστ στην Καντού. Περίπου 1.200 φίλοι της ιταλικής ομάδας κατέκλυσαν το γήπεδο, ενώ πολλά παιδάκια φορούσαν μπλουζάκια, όπου απεικονίζεται η αρκούδα πάντα που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του Αμερικάνου άσου.

Ο 35χρονος άσος θα φέρει το όνομα «Panda’s Friend» και όχι το «Metta World Peace», με το οποίο αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Νωρίτερα ο… Πάντας Φρεντ στη συνέντευξη Τύπου ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Καντού για την ευκαιρία που του έδωσαν και εμφανίστηκε έτοιμος ύστερα από λίγες προπονήσεις να κάνει το ντεμπούτο το στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Είμαι 35 χρονών, αλλά θέλω ακόμα να παίξω μπάσκετ. Είμαι έτοιμος να παίξω, ίσως να χρειαστώ λίγες ημέρες προπονήσεων, όμως είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαι εδώ για να νικήσω την καλύτερη ομάδα και να διαπιστώσω αν μπορώ να παίξω και την επόμενη σεζόν στην Ιταλία και να είμαι ανταγωνιστικός».

inner

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x