Ο Λεωνίδας Βόκολος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, όπως ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είχα την χαρά και την τιμή να υπηρετήσω αυτή την ομάδα από πολλά πόστα στο παρελθόν και ξέρω ότι ο Σύλλογος είναι μεγάλος, όπως και οι απαιτήσεις του. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μόνο δουλειά καθώς στην ζωή μου έτσι έχω μάθει να ανταποκρίνομαι σε ότι αναλαμβάνω», δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Η πρόσληψη του 44χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού, που φόρεσε το «τριφύλλι» από το 1998 μέχρι το 2003, έγινε με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε επιχειρήσει να συνεργαστεί μαζί του και πριν ενάμιση χρόνο, αλλά τότε δεσμευόταν με συμβόλαιο από την ΕΠΟ και ήταν στο πλευρό του Σάντος, όπως και ο Τάκης Φύσσας Αμφότεροι αποχώρησαν από τη θέση τους με το τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή και τώρα θα ξανασμίξουν στον Παναθηναϊκό.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως νέος τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Βόκολος», αναφέρει η ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ