Δελτία Τύπου

Δεληολάνης η ιστορία στο παγωτό!

Το όνομα Δεληολάνης είναι σε όλους μας άμεσα συνυφασμένο με την άριστη ποιότητα και την κορυφαία γεύση στο παγωτό.

Απολαύστε ολόφρεσκο παγωτό, τόσο σε ευφάνταστες όσο και σε πάλαι ποτέ αγαπημένες γεύσεις. Μέσα από μία πλούσια ποικιλία επιλέξτε εντυπωσιακούς συνδυασμούς γεύσεων που εντυπωσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης.

Η συνταγή των παγωτών Δεληολάνης στηρίζεται σε άριστης ποιότητας υλικά παρασκευής και σε αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των διαφορετικών γεύσεων. Τα κριτήρια μας είναι αυστηρά: χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα φρούτα και αυτούσιες πρώτες ύλες, όπως φιστίκια Αιγίνης, σοκολάτα παραγωγής Δεληολάνη, μέλι, μπισκότα παραγωγής μας, τσουρέκι, κ.α.

Το παγωτό Δεληολάνης παράγεται καθημερινά μπροστά στους επισκέπτες του καταστήματος στην Λ. Συγγρού 100, μίας και το ειδικό εργαστήριο παρασκευής παγωτών βρίσκεται στο κέντρο του καταστήματος και έχει περιμετρικά τζαμαρία, για να παρακολουθεί το κοινό την διαδικασία παρασκευής. Η συνταγή για το παραδοσιακό παγωτό καϊμάκι συνεχίζει μέχρι και σήμερα να έχει φανατικούς υποστηρικτές, που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματα Δεληολάνης.

Οι ανεξάντλητη φαντασία, το μεράκι και η πολυετής τεχνογνωσία που έχουμε στα εργαστήρια Δεληολάνης, δημιουργούν ολοένα και περισσότερες ευφάνταστες γεύσεις στο παγωτό Δεληολάνης που κερδίζει διαρκώς περισσότερους πιστούς φίλους.

Ο στόχος είναι πάντα ίδιος: Να προσφέρουμε το καλύτερο παγωτό! Οι γεύσεις που ξεχωρίζουν και έχουν αποκτήσει φανατικούς φίλους είναι το παγωτό με τυρί παραδοσιακό κατίκι Δομοκού και μέλι ελληνικής προέλευσης, το παγωτό τσουρέκι με κομμάτια από αυθεντικό πολίτικο τσουρέκι παραγωγής Δεληολάνη και το παγωτό κανέλα και άλλα μυστικά συστατικά!

Επίσης γεύσεις όπως παγωτό φιστίκι (με κομμάτια από φιστίκι Αιγίνης), bounty (με ινδική καρύδα και σοκολάτα), λευκή σοκολάτα, καραμέλα, ferrero, nutela, tiramisu (με κρέμα γάλακτος και παντεσπάνι βουτηγμένο σε καφέ espresso), καϊμάκι (με σαλέπι από την Πίνδο), κ.α. αποτελούν best seller προτάσεις για τους λάτρεις του παγωτού.

Δεν λείπουν όμως και οι special γεύσεις όπως η σοκολάτα με peperoncino, μάνγκο, καθώς και γεύσεις με φρέσκα φρούτα εποχής όπως πεπόνι, φράουλα, μπανάνα, κ.α.

Όσον αφορά τις γρανίτες η ποικιλία των sorbet που διαθέτουμε στα καταστήματα Δεληολάνης ποικίλει ανάλογα την εποχικότητα και την διαθεσιμότητα των φρούτων. Μεγάλη κίνηση συναντάει το sorbet λεμόνι για την ολόφρεσκη γεύση από φυσικό στυμμένο λεμόνι με τρίμματα λεμονιού και το sorbet φράουλα.

Ιδιαίτερη γεύση βέβαια για εκείνους που αναζητούν μία πρωτότυπη αίσθηση είναι το sorbet με ολόφρεσκο πεπόνι και κομμάτια από prosciutto. Κατά καιρούς οι γρανίτες μας έχουν και άλλες γεύσεις όπως λευκή ή μαύρη σοκολάτα, ινδική καρύδα κ.α.

Hot tip: Η ιδιαιτερότητα που κάνει τη διαφορά στο παγωτό από το Δεληολάνη είναι ότι ανα πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμήσουμε, μπορούμε να επισκεφτούμε ένα από τα δύο καταστήματα που είναι ανοιχτά όλο το 24ώρο!

Must Προσφορά: Το ενδιαφέρον της τιμολογιακής πολιτικής Δεληολάνης είναι η μπάλα παγωτού στο 1 ευρώ. Τιμή πρώτου κιλού παγωτού στα 14 ευρώ και κάθε δεύτερο παγωτό στα 4 ευρώ.

Επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε για τις καινούργιες γεύσεις παγωτού που κυκλοφορούν κάθε μήνα, στο fb Δεληολάνης (Official) και στο site www.deliolanis-icecream.com, www.deliolanisicecream.gr

Πληροφορίες:
Δεληολάνης - Old Bakers
Α κατάστημα: Λ. Συγγρού 100, τηλ. 210-8983000
Β Κατάστημα: Κυπρίων Ηρώων 50, Ηλιούπολη, τηλ. 210-8983001.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x