Stoiximan Super League

Δεν τα παρατάνε όλοι στην ΑΕΚ

Διοίκηση (επιβεβαιώθηκε ότι) δεν υπάρχει. Στην ΑΕΚ όμως υπάρχει ακόμα Δέλλας και νομικό τμήμα. Και μαζί προσπαθούν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες για ν’ αποφευχθεί η πρόωρη καταστροφή.

Η χθεσινή ήταν η χειρότερη νύχτα στην ιστορία της ΑΕΚ. Η σημερινή η χειρότερη μέρα. Αναπόφευκτα όμως υπάρχει και «αύριο».

Και όσο κι αν μοιάζει οδυνηρό ή μάταιο το να κυνηγηθεί οτιδήποτε, ο Τραϊανός Δέλλας και το νομικό τμήμα δεν τα παρατάνε.

Ο μεν «Κολοσσός», λοιπόν, συνεχίζει να κάνει τις δουλειές όλων (όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής) και προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το ποδοσφαιρικό τμήμα: Μιλώντας με τους παίκτες, επιδιώκοντας να επιστρέψουν στις προπονήσεις από Τετάρτη και ψάχνοντας τρόπο να παρουσιάσει μια ομάδα που θα κάνει το χρέος της στο Περιστέρι.

Όχι για να πέσει με τιμή. Αλλά για να εξαντληθεί όποια πιθανότητα μπορεί να υπάρχει για να μην πέσει. Κι αυτό διότι το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει αρχίσει ήδη να χαράζει την υπερασπιστική γραμμή, μέσω της οποίας θα προσπαθήσει ν’ αποδείξει ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό μπορούσε να συνεχιστεί.

Ή καλύτερα ν’ αποδείξει ότι διεκόπη οριστικά με υπαιτιότητα του διαιτητή και όχι δική της (κάτι που μοιάζει και το μόνο πάτημα για ν’ αποφύγει την αφαίρεση βαθμών). Στην προσπάθεια αυτή, λοιπόν, θα χρησιμοποιήσει ό,τι «όπλο» μπορεί να έχει στα χέρια της.

Θα επικαλεστεί μαρτυρίες των ανθρώπων του Πανθρακικού (όπως του προέδρου του) ότι ήταν διατεθειμένοι να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το ματς. Θ’ αναφερθεί στις διαβεβαιώσεις της αστυνομίας ότι μπορούσαν οι ομάδες να επιστρέψουν με ασφάλεια στο γήπεδο.

Και γενικώς θα επιχειρήσει ν’ αποδείξει (με δημοσιεύματα, φωτογραφίες κι ενδεχομένως βίντεο) ότι υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί το ματς, αφού οι εξέδρες είχαν αδειάσει, ο αγωνιστικός χώρος είχε καθαριστεί, πάγκοι και πινακίδες είχαν σηκωθεί, ενώ τα δίχτυα (όπως λανθασμένα γράφηκε στο φύλλο αγώνα) δεν είχαν καταστραφεί.

Θεωρείται δεδομένο, δε, ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα αναφερθούν και στο προηγούμενο που υπάρχει με το Βέροια-Άρης. Εκεί όπου σημειώθηκαν τρεις διακοπές (λόγω εισβολής οπαδών των φιλοξενούμενων) αλλά τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν κυρώσεις για τους Θεσσαλονικείς.

Με όλα αυτά θα γίνει προσπάθεια να εξαντληθούν οι ελάχιστες πιθανότητες ώστε ν’ αποφύγει τουλάχιστον την αφαίρεση βαθμών και να παίξει την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο τις όποιες ελπίδες της για παραμονή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x