Διονύσης Δεσύλλας

Ο Ρόκα δεν είναι τρελός. Ας μην τον τρελάνουμε εμείς...

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τον Τσάβι Ρόκα και τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάβι Ρόκα, στη συνέντευξη που έδωσε στο novasports.gr, ήταν ξεκάθαρος σε αρκετά πράγματα.

Δεν κρύφτηκε, δεν στρογγύλεψε τις απόψεις του και τον λόγο του, ούτε άφησε σκιές ή αιχμές.

Είπε τα πράγματα απλά, περιέγραψε την κατάσταση με τον πλέον κατανοητό τρόπο και έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Γιώργο Δώνη.

Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές. Ο Έλληνας τεχνικός έχει διαφωνίες με τον Γιάννη Αλαφούζο γι' αυτό και εκκρεμεί ένα ραντεβού ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Μεταξύ Ρόκα - Δώνη, δεν υπάρχει κανένα κακό κλίμα, ούτε αντιπαράθεση. Το αντίθετο, μάλιστα. Οι σχέσεις τους είναι καλές και ο κάθε ένας σέβεται τον ρόλο του άλλου.

Τι είπε ο Ρόκα για όλα αυτά; Τα παρακάτω...

Για τις κατηγορίες ότι λειτουργεί δίχως να ενημερώσει τον προπονητή: “Όσοι τα γράφουν αυτά, θα πρέπει να τα αποδείξουν. Είναι εύκολο να γράψεις κάτι όταν κανένας δεν σου ζητά να το αποδείξεις. Μπορώ να εγγυηθώ πως δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο ως τεχνικός διευθυντής και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Είναι τόσο απλό. Εγγυώμαι ότι δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Ξέρεις είναι πολύ εύκολο να γράφεις ψέματα ή τη μισή αλήθεια. Τότε ο κόσμος μπερδεύεται”.

Για όσα έχουν ειπωθεί ή γραφτεί για κακές σχέσεις με τον Γιώργο Δώνη: “Ίσως κάποιοι θέλουν να δημιουργούν αυτές τις εικασίες. Είμαι πολύ ξεκάθαρος. Αν έχω πρόβλημα, θα μιλήσω με τον προπονητή, αν έχω κάτι να μοιραστώ θα το κάνω και αυτό είναι το στιλ μου. Ασφαλώς χρειάζεται σεβασμός κάθε θέσης στο κλαμπ. Υπάρχει ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής, οι παίκτες… Όμως πρέπει να προσπαθήσουμε το καλύτερο ως ομάδα και αυτό είναι το κλειδί για να πετύχουμε. Αν έχω κάτι να συζητήσω, τότε αυτό θα το κάνω πρόσωπο με πρόσωπο και δεν είμαι κάποιος που χρησιμοποιεί άλλους ανθρώπους για να λύσουν τα προβλήματα ή κάποιες παρεξηγήσεις”.

Από αυτές τις ατάκες του Ρόκα, παρατηρείτε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Δώνη, όπως φημολογείται εδώ και καιρό; Βλέπετε, τίποτα... υπόγειες εργασίες του Καταλανού κόντρα στον Έλληνα προπονητή; Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πρόβλημα και πως... έχουν βγει μαχαίρια; Αντιλαμβάνεστε, δημόσιο ξεκατίνιασμα και όχι λογική; Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...

Ο Ρόκα έχει πάρα πολύ καλή άποψη για τον Γιώργο Δώνη και το ίδιο και ο τεχνικός της ομάδας για τον Καταλανό. Το αν θα παραμείνει το "τρένο" στην ομάδα είναι κάτι που θα γίνει γνωστό σύντομα και αφορά το... τέλος στην παρεξήγηση και τη διαφωνία του κόουτς με τον μεγαλομέτοχο. Δεν έχει να κάνει με τον Ρόκα και τον Δώνη. Ας περιμένουμε, λοιπόν, αλλά ας βάζουμε και τα πράγματα σε μια σωστή βάση. Το είπε και ο Καταλανός στη συνέντευξή του. Δεν ακολουθεί πολύ τον Τύπο, διότι θα τρελαθεί. Το βέβαιο είναι ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν είναι τρελός. Ας μην τον τρελάνουμε εμείς...

Ακολουθήστε τον Διονύση Δεσύλλα στο instagram: @dionisisdes

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x