*Κατηγορήθηκε δίχως αποδείξεις τις προηγούμενες ημέρες ότι ήταν ντοπαρισμένος. Είδε το όνομα του να σπιλώνεται. Βίωσε τον απόλυτο κανιβαλισμό και τη διαδικτυακή ανθρωποφαγία. Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε τις καλύτερες απαντήσεις στο δικό του γήπεδο. Όχι στα social media, αλλά στο χορτάρι. Ήταν εντυπωσιακός στο εμφατικό πέρασμα (5-0) του Παναθηναϊκού από τη Λαμία, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση... από άλλον πλανήτη, για να αποτελέσει τον κορυφαίο της αναμέτρησης και να αποθεωθεί από φίλους του «τριφυλλιού», αλλά και της Λαμίας!

*Και τι δεν έκανε ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού στο «Αθανάσιος Διάκος»! Από αυτόν αρχίζει η φάση του πρώτου γκολ, όταν έδωσε την πάσα στον Λημνιό και μετά το δοκάρι του τελευταίου στο 23' ο Βέρμπιτς πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1. «Χόρεψε» όποιον βρήκε μπροστά του στο 45' για να μείνει όρθιος και να δώσει έτοιμο γκολ στον Μπακασέτα για το 0-2.

*Είχε και συνέχεια για τον φοβερό και τρομερό Ιωαννίδη. Δυνατό άλμα στο 54', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπακασέτα για το 0-3 και ωραία ενέργεια και σουτ στο 60' για το 0-5, ενώ είχε προηγηθεί το δεύτερο προσωικό τέρμα του «Μπάκα» στο 57' όταν έγινε το 0-4, σε ένα «καυτό» εξάλεπτο για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

*Υπόκλιση στον Φώτη Ιωαννίδη και τα όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο 24χρονος πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση στη Λαμία και έδειξε ότι βελτιώνεται συνεχώς, έχοντας μετατραπεί στον μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού.

*Συνολικά οι «πράσινοι» ήταν σοβαροί και έφτασαν στην 5η νίκη τους σε 6 παιχνίδια στα playoffs της Σούπερ Λίγκας με άνεση. Έβγαλαν ποιότητα στο χορτάρι, πλην του Ιωαννίδη, είχαν έναν Μπακασέτα να σκοράρει δυο φορές και να αποδεικνύει γιατί είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα του. Η μεσαία γραμμή τα πήγε καλά, η άμυνα το ίδιο, μη δίνοντας δικαιώματα, παρά μόνο στα τελευταία λεπτά όταν τα πάντα είχαν κριθεί και η Λαμία είχε δυο καλές φάσεις, αλλά ο Λοντίγκιν έδειξε αντανακλαστικά.

*Οι περίπου 3.000 φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λαμίας έδειξαν να το απολαμβάνουν. Είδαν την ομάδα τους να ισοπεδώνει την αντίπαλό της, τον Ιωαννίδη να "χορεύει" στο χορτάρι και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς να έρχονται για το «τριφύλλι». Πλέον, οι «πράσινοι» έχουν κάνει ένα 5/6 στα playoffs και συνεχίζουν τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο, στρέφοντας την προσοχή τους στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x