Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Διεκδικούν τον τίτλο της «Αθλητικής Κυριακής»!

Η κατοχύρωση του ιστορικού τίτλου «Αθλητική Κυριακή», της εκπομπής που προβάλλεται απ' το δημόσιο κανάλι (όπως και αν λέγεται) χρόνια τώρα διεκδικείται από δύο δημοσιογράφους της πρώην ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Νάνης και ο Γιώργος Χαϊκάλης έχουν καταθέσει αίτηση στο δικαστήριο και ζητούν να κατοχυρώσουν τον τίτλο της εκπομπής, η οποία αυτή την στιγμή (απ' τις αρχές του περασμένου Οκτώβρη) προβάλλεται τόσο απ' την ΔΤ, όσο και απ' το ERT OPEN.

Είναι μία διαδικασία που, βέβαια, δεν αναμένεται να τελεσιδικήσει (μέχρι οριστικό βαθμό) σύντομα, καθώς θα πάρει μπορεί και δύο χρόνια. Πάντως οι συνάδελφοι τονίζουν πως ο λόγος που το έκαναν αυτό ήταν να προστετέψουν τον ιστορικό τίτλο, ο οποίος είναι ταυτισμένος, τις τελευταίες δεκαετίες, με τις Κυριακές στον δημόσιο φορέα.

Θα θυμάστε, βέβαια, ότι πριν περίπου ένα μήνα, η «Στάση media» είχε αναρωτηθεί ως πότε θα προβάλλονται δύο «Αθλητικές Κυριακές». Μέχρι να υπάρξει (έτσι ή αλλιώς) ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, την εκπομπή θα συνεχίζει να προβάλλει και η ΔΤ και το ERT OPEN.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x