Περίπου 220 αθλητές από δέκα χώρες στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης θα προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις και θα δώσουν την ευκαιρία στους νεαρούς Έλληνες παλαιστές να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες από μία διεθνή διοργάνωση.

Η ΕΛΟΠ, μετά από πολλά χρόνια, επαναφέρει το «Κύπελλο Ακρόπολις» στις ηλικιακές κατηγορίες U15 με στόχο να γίνει θεσμός.

Το Κύπελλο «Ακρόπολις» συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, η Περιφέρεια Αττικής, o Δήμος Φυλής, με τη συνεργασία του συλλόγου Ηρακλής Περιστερίου και την πολύτιμη υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στη συνέντευξη Τύπου των αγώνων βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας, και ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή Περιστερίου, Δημήτρης Κολιτσόπουλος.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 12:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το βράδυ. Το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 έχει προγραμματιστεί να γίνει η τελετή έναρξης των αγώνων.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ