Γενικά

Δυνατό σόου στην Κίνα με παρόντα τον Κρεάνγκα

Άρεσε πολύ σε θέαμα και συναγωνισμό ένα ακόμα event επιτραπέζιας αντισφαίρισης με χαρακτήρα επίδειξης, που διοργανώθηκε στην Κίνα, έχοντας στις προσκλήσεις και αστέρια από την Ευρώπη.

Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν μέσα στις παρουσίες ήταν κι αυτή του Καλλίνικου Κρεάνγκα. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Zhangjiagang, ένα προάστιο της Σαγκάης, είχε την επωνυμία «International Table Tennis Champions Exhibition» και συγκέντρωσε περίπου 4.000 φιλάθλους.

Περιελάμβανε έναν αγώνα ομαδικού μεταξύ αντιπροσωπευτικών ομάδων της Κίνας και της μικτής Ευρώπης κι από τη «γηραιά ήπειρο» είχαν προσκληθεί τρεις ακόμα πρωταθλητές. Η συνάντηση έληξε ισόπαλη 2-2, με τον Έλληνα άσο να επικρατεί στο δικό του ματς.

Τη μικτή Ευρώπης συγκρότησαν ο Κρεάνγκα, ο Αυστριακός Βέρνερ Σχλάγκερ, ο Δανός Μίκαελ Μέιζ και ο Σουηδός Γιόργκεν Πέρσον.

Δύο συναντήσεις έγιναν κανονικά, διότι αναμετρήθηκαν εν ενεργεία αθλητές. Στη μία, ο Κρεάνγκα κατέβαλε τον Λι Πινγκ με 2-1 σετ και στην άλλη ο Χάο Σουάι έκαμψε με 2-1 τον Μέιζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x