Stoiximan Super League

«Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές»

Για το… χτίσιμο του Λεβαδειακού μίλησε ο Σάββας Παντελίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και φάνηκε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει, ενώ σχολίασε τι πρέπει να αλλάξει συγκριτικά με πέρυσι.

Αναφορά στην έως τώρα δουλειά που έχει γίνει στον Λεβαδειακό, στην προτοιμασία της ομάδας, όπως και στις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ έκανε Σάββας Παντελίδης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.. Ο 49χρονος προπονητής έδειξε ικανοποιημένος με τις μεταγραφές των «πράσινων» και στάθηκε στις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία των Βοιωτών στην περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Βαγγέλη Νερατζιά

Για την προετοιμασία που έχει γίνει έως τώρα και τις μεταγραφές: «Είμαστε σε στάδιο που δουλεύουμε σε διάφορα πράγματα και ελπίζουμε να είμαστε σύντομα να είμαστε έτοιμοι. Νομίζω ότι το πιο καλό για έναν προπονητή να γνωρίζει τις ανάγκες της ομάδας του, ώστε να μπορεί να την χτίσει. Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές. Όπως συνηθίζουμε να λέμε… μου έχουν γίνει τα χατίρια, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει ήδη τις μεταγραφές».

Για τον Άνταμ Πίντερ και τις μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν στη συνέχεια: «Είναι ένα παιδί με πολλές παραστάσεις ο Πίντερ. Ψάχναμε έναν ποδοσφαιριστή σαν και αυτόν, που έχει ταχύτητα. Νομίζω πως θα βοηθήσει. Θέλουμε ακόμη, έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης. Αν παρουσιαστεί κάτι καλό στο επιθετικό κομμάτι θα το αποκτήσουμε».

Για τους στόχους του Λεβαδειακού τη σεζόν που έρχεται: «Όταν ξεκινάς με τόσες πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα δεν μπορείς να ξέρεις το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα. Το θέμα είναι τα εντός έδρας παιχνίδι και τα πολλά γκολ που δεχόμασταν γενικότερα. Δυνατό σημείο είναι τα καλά αποτελέσματα που είχαμε στη Λιβαδειά. Δεν θέλουμε να λαχταρίσει η ομάδα όπως πέρυσι. Αν δεν δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα μπορεί να κάνει καλά αυτό που θέλει και δεν θα ξέρει καλά να πιέζει μπροστά θα είναι δύσκολο να κρατάει ανέπαφη την εστία της και αυτό έγινε πέρυσι».

Για το αν υπολογίζεται ο Βασιλείου: «Το συμβόλαιο του Βασιλείου λήγει τον Ιανουάριο και θα τον έχουμε στην ομάδα τουλάχιστον έως τότε. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του παίκτη και της διοίκησης το τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x