Δελτία Τύπου

Είσαι έτοιμος για τις καλοκαιρινές διακοπές;

Διάθεση, ψυχολογία και μία προσεγμένη εμφάνιση είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι.

Καλοκαίρι, αναμφίβολα μία περίοδος που όλοι προσέχουν και φροντίζουν λίγο παραπάνω την εμφάνιση τους. Λίγο τα ελαφριά καλοκαιρινά ρούχα, λίγο η επιστροφή στη παραλία και το σώμα έχει την τιμητική του. Είτε τα σχέδια σου είναι να περάσεις τις καλοκαιρινές διακοπές στις παραλίες και τα beach bar ενός κοσμοπολίτικου νησιού (βλ. Μύκονος, Σκιάθος) είτε να χαλαρώσεις σε κάτι πιο απομονωμένο και ήρεμο (βλ. Αστυπάλαια, Κουφονήσια) η παραλία, η ηλιοθεραπεία, οι ρακέτες κ.λπ. είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Οι περισσότερες ώρες τις ημέρας μας βρίσκουν…με το μαγιό!

Οι διακοπές λοιπόν είναι προ των πυλών και όλοι μετράμε αντίστροφα. Είσαι όμως κατάλληλα προετοιμασμένος για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις; Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι διάθεση, ψυχολογία(απολύτως απαραίτητη!) και βεβαίως μία προσεγμένη εμφάνιση.

Το στυλ, το ντύσιμο και γενικά η εμφάνιση αποτελούν τα «όπλα» ενός άντρα που θέλει να ξεχωρίζει. Οι γυναίκες προτιμούν έναν άντρα περιποιημένο, καθαρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση που προσέχει το look του. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα για την περιποίηση του αντρικού σώματος,το 63% των γυναικών πιστεύει ότι οι άνδρες θα πρέπει οπωσδήποτε να περιποιούνται διάφορες περιοχές του σώματός τους, οπότε μην τους χαλάς χατίρι! Η παραλία είναι η κατάλληλη αφορμή για να λάβεις δράση.

Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Δες το παρακάτω video με τίτλο «100 χρόνια Τρίχας»,όπου η Gillette παρουσιάζει την εξέλιξη στο στυλ των ανδρών τα τελευταία 100 χρόνια.



Μήπως εσύ έχεις μείνει πίσω; Το καλύτερο και πιο χρήσιμο δώρο που μπορείς να κάνεις λοιπόν στον εαυτό σου, αλλά και στο γυναικείο φύλο, αυτό το καλοκαίρι είναι να εντάξεις στις καλοκαιρινές προετοιμασίες σου το Gillette BODY. Τι είναι αυτό; Η πρώτη ξυριστική μηχανή αποκλειστικά σχεδιασμένη για την περιοχή του ανδρικού σώματος που χρειάζεται ειδική περιποίηση και φροντίδα. Η ξυριστική μηχανή που σε απαλλάσσει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο σώμα, αποφεύγοντας όποιους τυχόν ερεθισμούς.

inner

Τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν την ξυριστική μηχανή να ξεχωρίζει; H αντιολισθητική λαβή για τέλειο έλεγχο, η στρογγυλεμένη κεφαλή που γλιστρά άνετα στις καμπύλες του αντρικού σώματος και οι 3 λεπίδες Power Glide® για άνεση και ευελιξία.

inner

Αυτή τη φορά, λοιπόν, δεν υπάρχει δικαιολογία για να βγεις με τρίχες στην παραλία. Ούτε να βλέπουν οι γύρω σου (και ιδιαίτερα οι κοπέλες!) ένα στέρνο γεμάτο τρίχες. Αν μάλιστα έχεις καταφέρει να αποκτήσεις ένα γυμνασμένο σώμα τους τελευταίους μήνες, το Gillette Body θα σε βοηθήσει να το αναδείξεις όπως του αξίζει. Με άνεση και ευκολία!

Αν θέλεις λοιπόν τα γυναικεία βλέμματα θαυμασμού επάνω σου στην παραλία αυτό το καλοκαίρι, δοκίμασε το νέο Gillette BODY! Και… καλές βουτιές!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x