Stoiximan Super League

Εισιτήρια για Ολυμπιακό… μέσω Παναιτωλικού

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η Καλλονή, η οποία ενημέρωσε πως προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αποτελεί η παρουσία των οπαδών στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Καλλονής, οι οπαδοί που επιθυμούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που προηγείται.

Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση της νησιωτικής ΠΑΕ επιδιώκει να εξασφαλίσει ένα κατάμεστο γήπεδο και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια, στις 13 και 20 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια με τον Παναιτωλικό θα διατίθενται από την επόμενη εβδομάδα (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση) από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι €15(Απλό) και €25(VIP).

Προτεραιότητα για τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων με τον Παναιτωλικό.

Με το απόκομμα του εισιτηρίου από την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου το Σάββατο 13/12 στις 17:15 οι φίλαθλοι θα αποκτούν αυτόματα προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου με τον Ολυμπιακό.

Οι τιμές των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ολυμπιακού στις 20/12 στις 19:30 θα είναι:
€30(Απλό) και €50(VIP)

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την Δευτέρα 15/12 και ώρες 09:00 – 17:00 από τα εκδοτήρια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Επισημαίνουμε πως ο φίλαθλος θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει τόσα εισιτήρια όσα και τα αποκόμματα εισιτηρίων με τον Παναιτωλικό που θα επιδείξει (τα αποκόμματα θα κρατούνται στα εκδοτήρια).
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x