Βαγγέλης Νεραντζιάς

Έπαιξε σαν Παναθηναϊκός

Ένας Παναθηναϊκός όπως τον θέλουν οι φίλοι και οπαδοί του εμφανίστηκε στην εμφατική νίκη επί του Ηρακλή. Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς

Με τον καλύτερο τρόπο διαχειρίστηκε ο Παναθηναϊκός το ματς με τους κυανόλευκους και ως φυσικό επακόλουθο σκόρπισε τους Θεσσαλονικείς στην Λεωφόρο(4-0). Μπορεί το γρήγορο πέναλτι να διευκόλυνε τα σχέδια του τριφυλλιού, αλλά το θετικό στοιχείο και αυτό που έλειπε από προηγούμενα ματς, ήταν η διάρκεια που είχε μέσα στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι ήταν εξαιρετικοί τακτικά με τις γραμμές τους να βρίσκονται κοντά, ενώ δημιουργικά ήταν ελκυστικοί. Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι συνδυάστηκαν σωστά, τρύπησαν αρκετές φορές με ευκολία την αντίπαλη άμυνα, έκαναν φάσεις και πέτυχαν τέσσερα γκολ, ενώ θα μπορούσαν και παραπάνω.

Την ίδια στιγμή στα μετόπισθεν κράτησαν τον Ηρακλή μακριά από την εστία του Στιλ και ενδεικτικό αυτού, είναι ότι ο Άγγλος γκολκίπερ χρειάστηκε να επέμβει για πρώτη φορά στο 36΄ και συνολικά σε 1-2 περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια βραδιά μόνο με ευχάριστα νέα τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο καθώς δεν υστέρησε κυριολεκτικά κανείς.

Οι Εβαντζελίστα, Βιγιαφάνιες είναι όλο και καλύτεροι, ο Μπεργκ άρχισε και πάλι…τα δικά του ο Νάνο έδειξε ανεπηρέαστος από την αποχή και υπενθύμισε τον προπονητή του ότι είναι πιο μπακ από τον Πράνιτς και ο Μολέδο τα έκανε όλα, καθώς εκτός της σταθερής παρουσίας στα μετόπισθεν συνδέθηκε και με τα αντίπαλα δίχτυα…

Ταυτόχρονα, στην εξίσωση μπήκε και πάλι ο Μπουμάλ που επέστρεψε από τον τραυματισμό και είναι σημαντικό γρανάζι, ενώ ο Λέτο έγραψε χιλιόμετρα και έβγαλε το πρώτο του 90λεπτο. Δυο καλά λόγια αξίζουν και για τον Κουτρουμπή, που παίζει τελευταία το ίδιο καλά τόσο ως στόπερ, όσο και ως χαφ, κάτι που δεν είναι τόσο απλό.

Αναμφισβήτητα ο Ηρακλής δεν ήταν στην καλύτερη του βραδιά και δεν αποτελεί το απόλυτο κριτήριο αυτό το παιχνίδι. Σύμφωνοι, αλλά έχουμε δει μέσα στη σεζόν τον Παναθηναϊκό να ταλαιπωρείται από πολύ χειρότερες ομάδες από τον γηραιό, τον οποίο ξεκάθαρα έφερε σε πολύ δύσκολη θέση το τριφύλλι με τον τρόπο που αγωνίστηκε.

Συμπερασματικά οι πράσινοι έκαναν ένα γεμάτο παιχνίδι και συνέχισαν τη προσπάθεια δεσίματος που έχουν ξεκινήσει μετά τον Γενάρη, ώστε να είναι όπως πρέπει τη νέα σεζόν. Με λίγα λόγια κόντρα στον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός έκανε απλά αυτό που έπρεπε, έπαιξε σαν Παναθηναϊκός…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x