Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Ερυθρόλευκο» ξεκίνημα που ...έφτιαξε Nova και ...ΝΕΡΙΤ!

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και (τηλεοπτικά) η Nova και η ΝΕΡΙΤ ενόψει της συνέχειας...

Για αμφότερα τα κανάλια, το νικηφόρο ξεκίνημα της ελληνικής ομάδας στη φετινή περιπέτεια των ομίλων απογειώνει το ενδιαφέρον τόσο για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά (αυτό αφορά στο συνδρομητικό) και για τις άλλες αναμετρήσεις του ομίλου που για ευνόητους λόγους θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ειδικότερα για τη ΝΕΡΙΤ που θα μεταδώσει τους επόμενους δύο αγώνες του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης με τον εκτός έδρας κόντρα στη Μάλμε την 1η Οκτώβρη, τα κέρδη απ' το αποψινό νικηφόρο ξεκίνημα είναι επίσης αυτονόητα.

Και τουλάχιστον σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες σεζόν προκύπτει απ' την αρχή μία μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός πρόπερσι και πέρυσι ξεκίνησε με εντός έδρας ήττες (απ' την Σάλκε και την Παρί αντίστοιχα) που ναι μεν δεν σήμαιναν κάτι από μόνες τους για την τελική έκβαση της πορείας των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους (εξ' ου και πέρυσι ο Ολυμπιακός έφτασε μία ανάσα μακριά απ' τα προημιτελικά), αλλά χαμήλωναν τον ...πήχη των προσδοκιών «με το καλημέρα».

Φέτος τα πράγματα αλλάζουν και, πλέον, ο Ολυμπιακός αρχίζει από θέση ισχύος και η αμέσως επόμενη αναμέτρηση της Σουηδίας απέναντι στην Μάλμε ίσως σημάνει πολλά. Και έτσι πιστοποιείται το έμμεσο κέρδος που έχει η ΝΕΡΙΤ απ' το αποψινό αποτέλεσμα. Αλλά και βέβαια του συνδρομητικού.

Περιμένουμε, τέλος, και τα παιχνίδια των τριών ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League την Πέμπτη (18/9), με την ελπίδα ΑΝΤ1 και Nova, για την ανάλογη συνέχεια...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x