Αγγλία

Ευκαιρία για Τσέλσι και Λίβερπουλ

Την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με την Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν την ευκαιρία να νικήσουν Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ και να μείνουν μόνες στη μάχη του τίτλου.

Στη φετινή Premier League, θα έχουμε μάχη μέχρι το τέλος για το ποιος θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα και να κατακτήσει τον τίτλο.

Έχουμε, ωστόσο, μπει στην τελική ευθεία. Μένουν επτά αγωνιστικές. Και την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται εκτός έδρας με την Άρσεναλ, η πρώτη Τσέλσι, αλλά και η Λίβερπουλ έχουν την «χρυσή» ευκαιρία να πετύχουν εύκολες νίκες απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ αντίστοιχα, να πάρουν κάπιο... δώρο και να… τρέξουν οι δυο τους για την κορυφή.

Συν τοις άλλοις όμως, το μενού παρουσιάζει ενδιαφέρον και παρακάτω. Μετά την βαριά ήττα από την συμπολίτισσα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα, η οποία είναι πολύ καλύτερη αγωνιζόμενη εκτός έδρας, ενώ η Έβερτον του Μαρτίνεζ, θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση της, παίζω τα ρέστα μου για τη παραμονή, Φούλαμ του… δικού μας, Κώστα Μήτρογλου.

Τέλος, υπάρχει η προσπάθεια των ομάδων που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στο δυσκολότερο, ίσως, πρωτάθλημα του κόσμου. Την Championship. H Κάρντιφ αγωνίζεται, σε αναμέτρηση με «εξάποντο» χαρακτήρα, κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, η οποία έχει τον ίδιο στόχο με τους Ουαλούς, ενώ η Σάντερλαντ του Πογιέτ θα πρέπει να επικρατήσει, πάση θυσία αν θέλει να παραμένει στα «σαλόνια», της… άνετης Γουέστ Χαμ στο «Στάδιο του Φωτός».

Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

Σάββατο 29/3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα
Γουέστ Μπρομ-Κάρντιφ
Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι
Σαουθάμπτον-Νιουκάστλ
Σουόνσι-Νόριτς
Στόουκ-Χαλ
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 30/3
Φούλαμ-Έβερτον
Λίβερπουλ-Τότεναμ

Δευτέρα 31/3
Σάντερλαντ-Γουέστ Χαμ

Επόμενη αγωνιστική 33η

Σάββατο 5/4
Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον
Άστον Βίλα-Φούλαμ
Κάρντιφ-Κρίσταλ Πάλας
Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νόριτς-Γουέστ Μπρομ
Χαλ-Σουόνσι
Τσέλσι-Στόουκ

Κυριακή 6/4
Έβερτον-Άρσεναλ
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ

Επιμέλεια: Μάνος Τζομάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x