Γενικά

Ευχαριστεί η ΑΕ Ιλίου

Η Ένωση Ιλίου κλείνει μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, καθώς τόσο στο μπάσκετ, όσο και το βόλεϊ, είχε επιτυχίες.

Το ίδιο ισχύει και για όλα τα αγωνιστικά τμήματα σε άνδρες-γυναίκες και τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες.

Έτσι, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Λιόσης, και το ΔΣ [Στέργιος Μπέλλας (Αντιπρόεδρος), Λουκάς Κατσαρός (Γραμματέας), Νίκη Βομπιράκη (Ταμίας), Άννα Βαμβακά (Ταμίας), Φάνης Ψαρρόπουλος (Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων-Χορηγειών), Νίκος Γιαννίτσης (Υπευθυνος Χορηγειών), Σπύρος Καραχάλιος (Υπεύθυνος Βόλεϊ), Ηλίας Ευθυμίου (Έφορος Βόλεϊ)] συγχαίρουν θερμά όλους τους προπονητές για το έργο που παρουσίασαν φέτος στο σύλλογο σε όλα τα τμήματα σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

«Πολλά "μπράβο" αξίζουν στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, τους προπονητές Γιάννη Κτιστάκη και Ανδρέα Καρακατσάνη, όπως και όλους του αθλητές που πραγματοποίησαν μια γεμάτη χρονιά, οδηγώντας την ομάδα μας στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ΄Εθνικής με μόλις πέντε ήττες και μια ανάσα από την άνοδο στην Β΄Εθνική.

Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, την προπονήτρια, Βάσω Νικούλη, και τις αθλήτριες για τη φετινή τους επιτυχία, καθώς ο σύλλογός μας κατέλαβε την καλύτερη θέση στην ιστορία του στην Β΄Εθνική Κατηγορία (ΕΣΠΕΔΑ), καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην πέμπτη θέση, μια ‘ανάσα’ από τα πλέι οφ ανόδου, ενώ ήταν και φιναλίστ στο Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ, χάνοντας στον τελικό από τη Δραπετσώνα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι προπονητές των ακαδημιών μας σε μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς όλα μας τα αγωνιστικά τμήματα κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων τους. Συγχαρητήρια στις κυρίες Μαρία Χούμου, Έλενα Κατσαρά, Εύη Κέκκου, Πόπη Γιαννάκη και τους κυρίους Σπύρο Μαζιάνη, Θωμά Γεροκώστα, Χρήστο Σκαλωμένο, Γιάννη Μπέλλα, Παναγιώτη Βήχο, Οδυσσέα Μπέλλα.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στον τεχνικό μας διευθυντή, Γιάννη Καναρέλη, τον υπεύθυνο του οργανωτικού των Ακαδημιών μπάσκετ, Νίκο Κατσούλη, καθώς και τις υπεύθυνες προπονήτριες ακαδημιών βόλεϊ, Βάσω Νικούλη και Άννα Μπούτα, για την άψογη λειτουργία των υποδομών μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Θωμά Βασιλάκη για την άψογη συνεργασία μας στην επικοινωνία και προβολή του συλλόγου μας.

Ακόμη, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, για μια ακόμη χρονιά, και, φυσικά, να δώσουμε συγχαρητήρια και ευχές για ότι καλύτερο στο μέλλον σε όλους τους αθλητές μας, καθώς και καλή επιτυχία σε όλους όσους δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς-συνεργάτες μας, οι οποίοι στάθηκαν, για μια ακόμη χρονιά, στυλοβάτες στην προσπάθεια όλου του συλλόγου να προσφέρει άθληση σε πάνω από 500 παιδιά, αλλά και στήριξαν σε δύσκολους καιρούς όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα, ώστε να έρθουν οι επιτυχίες.

Επίσης, ευχαριστούμε το Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου για τη στήριξη και την παρουσία του στους αγώνες των ομάδων μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ιλίου τόσο για την παροχή των σύγχρονων χώρων άθλησης, όπου φιλοξενείται ο σύλλογός μας, όσο και για την οικονομική του υποστήριξη που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x