Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Φουλ ετοιμασίες ΟΤΕ για Μουντιάλ!

Επιβεβαιώνεται το (εδώ και μήνες) ρεπορτάζ της «Στάσης media» περί έντονης συνδρομητικής παρουσίας στην διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μαθαίνουμε ότι θα κινηθεί ο ΟΤΕ.

Ακόμα δεν είναι πλήρως ξεκάθαρο αν το εν λόγω συνδρομητικό θα έχει και μεταδόσεις αγώνων (παράλληλα με τη ΝΕΡΙΤ), αλλά είναι σίγουρες οι προετοιμασίες που γίνονται, ώστε να βγει τουλάχιστον καθημερινή εκπομπή (με στιγμιότυπα), κάτι που πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο αν εφαρμοστεί η προ καιρού συμφωνία που υπήρξε (κατά πληροφορίες της στήλης) με την πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του δημόσιου φορέα, Γιώργου Προκοπάκη.

Οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρείς δημοσιογράφοι του ΟΤΕ ετοιμάζουν (ως την Δευτέρα) πάνω από εκατό (!) αφιερωματικά βιντεάκια σε παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στα γήπεδα της Βραζιλίας. Επιπλέον, ο ΟΤΕ πιθανότατα θα στείλει και δεύτερο απεσταλμένο στην «χώρα της σάμπα». Όλα αυτά και ενώ μέχρι στιγμής όλα τα στόματα κρατούνται κλειστά σχετικά με το τι ακριβώς θα δούμε στην διάρκεια του Μουντιάλ. Αν και στο περίπου το γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, η νέα εβδομάδα θα είναι καθοριστική των όποιων εξελίξεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x