Δελτία Τύπου

Γεμάτη εμπειρίες επέστρεψε η ελληνική ακαδημία της Valencia CF από το κορυφαίο ευρωπαϊκό τουρνουά!

Oι παίκτες της Διεθνούς Ακαδημίας από Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο της Valencia CF στη Ν. Ανατολική Ευρώπη, συμμετείχαν στο καλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Ευρώπης για αυτή τη χρονιά.

Oι παίκτες της Διεθνούς Ακαδημίας από Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, των σχολών ποδοσφαίρου του δικτύου της Valencia CF στη Ν. Ανατολική Ευρώπη, συμμετείχαν στο καλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Ευρώπης για αυτή τη χρονιά.

Μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του τουρνουά «U15’ La Vall International Tournament», η επίλεκτη ομάδα της Ακαδημίας μας ταξίδεψε στην Ισπανία για να εκπροσωπήσει τη GPS SEE / Valencia CF και να αγωνιστεί με φημισμένες ομάδες από όλο τον κόσμο. Το τουρνουά διεξήχθη από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της Moleta στο la Vall d'Uixo της Βαλένθια.

Η ομάδα έφτασε στη Βαλένθια το πρωί της περασμένης Πέμπτης και αμέσως προπονήθηκε και προετοιμάστηκε για τους αγώνες του τουρνουά. Την Παρασκευή, αναμετρήθηκε με την CD Atletico Jesus και το Σάββατο με τη Real Madrid CF, την Arsenal CF και τη GPS SPAIN. Η επίλεκτη ομάδα μας είχε μία πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και στάθηκε αντάξια στις απαιτήσεις και το επίπεδο των αγώνων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης: FC BARCELONA, REAL MADRID CF, CLUB ATLETICO DE MADRID, VALENCIA CF, LEVANTE UD, ARSENAL CF, BRIGHTON & HOOVE ALBION, VISSEL KOBE, FC LUGANO, MACCABI HAIFA, CF EL EJIDO , UD MONTECARLO, CD CASTELLON, CLUB LA VALL, CD JUBELAMA, GPS SPAIN, KAPTIVA SPORTS ACADEMY, GLOBAL PREMIER SOCCER USA, FC TORO, ATLETICO JESUS.

Αυτό το ταξίδι αποτέλεσε μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία για τους παίκτες και ένα εφόδιο που θα κρατήσουν στην ποδοσφαιρική τους πορεία. Η συμμετοχή σε τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου και η ευκαιρία αναμέτρησης με ομάδες που έχουν αφήσει ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι στόχος κάθε Ακαδημίας και προσφέρει μία δυνατότητα περαιτέρω αξιολόγησης και ανάπτυξης των παικτών της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x