Ελλάδα

Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Έτσι ήρθε η ρήξη με την οικογένεια Μπαλτάκου»

Στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τη ρήξη του με την οικογένεια Μπαλτάκου. Πικρία και «καρφιά» για Τάκη Μπαλτάκο από τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Για πρώτη φορά από τη μέρα που ξεκίνησε η κόντρα του με την οικογένεια Μπαλτάκου μίλησε αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον Τάκη Μπαλτάκο η οποία χάλασε, βγάζοντας πικρία για συγκεκριμένες συμπεριφορές, τις οποίες πάντως δεν κατονόμασε.

Εκείνο που άφησε να εννοηθεί πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι ότι ο Τάκης Μπαλτάκος δεν τον σεβάστηκε και λειτουργούσε υπογείως για διάφορα θέματα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε για την ρήξη με τον Τάκη Μπαλτάκο

««Αυτό είναι καλύτερο να ρωτήσετε τον κ. Μπαλτάκο. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Αυτό είναι μία πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Για έναν χρόνο ο κ. Τάκης Μπαλτάκος έπραττε σε πλήρη αντίθεση με τις κατευθύνσεις που του είχαμε δώσει, είτε στον ΕΣΑΚΕ είτε σε πάρα πολλά πράγματα. Ένα βράδυ ξύπνησα και έμαθα πως ο Δημήτρης Μπαλτάκος έχει αναλάβει τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να λένε όλοι “τι ωραία θα παίρνουμε πρωταθλήματα, επειδή ο Γιαννακόπουλος τον έχει βάλει”. Όλα αυτά εν αγνοία μου, όλα αυτά εν κρυπτώ. Ήταν ένας συνεργάτης τον οποίο τον είχε ο πατέρας μου, τον έχω εγώ δίπλα μου, τον πήρα από εκεί που τον είχε πετάξει η Νέα Δημοκρατία και τον στήριζα παντού, το ευχαριστώ είναι αυτό. Πρέπει να καταλάβουμε πως πρέπει να υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός. Ο σεβασμός είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, κάτι που οι κ.κ. Μπαλτάκοι δεν κάνουν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ίσως έτσι έχουν μάθει; Εγώ έχω μάθει από το σπίτι μου να σέβομαι».».

Ακούστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x