TV

Γιάννης Σπαλιάρας: Η μητέρα του αποκαλύπτει το λόγο που πήγε στο Survivor

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει καταφέρει να «κερδίσει» το κοινό μέσα από το Survivor και να κάνει τη διαφορά.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι βοήθησε το κοινό να δει ακόμα ένα πρόσωπο του μοντέλου και να τον γνωρίσει καλύτερα. Ο Γιάννης μετά από δυο μήνες, σχεδόν, έδειξε την ευαισθησία που έχει ως άνθρωπος, το πόσο δεμένος είναι με τη μητέρα του, το χιούμορ του και την αυθεντικότητά του.

Μάλιστα, στα πρώτα επεισόδια του Survivor ο Γιάννης είχε μπει στη «μαύρη λίστα» ενώ πλέον θεωρείται ένα από τα φαβορί, στο google είναι το πρώτο όνομα αναζήτησης όσον αφορά στο Survivor και στα social media οι υποστηρικτές του αυξάνονται καθημερινά.

Ακόμα και τώρα που ο Γιάννης Σπαλιάρας άλλαξε ομάδα και πλέον ανήκει στους «Μαχητές» κατάφερε να κερδίσει γρήγορα τους νέους του συμπαίκτες, να δώσει μια διαφορετική νότα στην ομάδα καθώς και να βοηθήσει αισθητά στην πρώτη τους νίκη, μετά από το τροχαίο.

spaliara

Η μητέρα του μοντέλου, η κυρία Λίτσα, μίλησε στο Down Town για την απόφαση του γιου της να λάβει μέρος στο Survivor αλλά και για το πώς αισθάνεται όταν τον βλέπει να υποφέρει, να πεινάει και να αλλάζει το κορμί του. Η κυρία Λίτσα αναφέρει μεταξύ άλλων πως ένας λόγος που είπε το «ναι» ο γιος της ήταν για να μπορέσει να «ξεφύγει» από το πένθος. «Θα μπορούσα να του πω να μην πάει γιατί δεν νιώθω καλά ψυχολογικά μετά τον θάνατο του άντρα μου, αλλά τον παρότρυνα να δηλώσει συμμετοχή. Ήξερα ότι το είχε ανάγκη. Ο θάνατος του Μπάμπη μάς συγκλόνισε όλους. Έπρεπε να ξεφύγει από το πένθος», είπε χαρακτηριστικά.

spaliaras me mama

«Τον βλέπω καθημερινά στην τηλεόραση και παρατηρώ ότι έχει μείνει μισός εκεί μέσα. Μαγειρεύω μακαρόνια με κιμά και μονολογώ: Γιάννη μου, φτιάχνω το αγαπημένο σου φαγητό και εσύ λείπεις», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει δηλώσει πως ακόμα ένας λόγος που συμμετέχει στο Survivor είναι το οικονομικό έπαθλο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Γιάννης έχει χρέη και οφειλές προς το δημόσιο και ήταν μια καλή ευκαιρία να «κλείσει» τους λογαριασμούς του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x