F1

Γουέμπερ: «Δεν φταίνε οι νίκες για τις αποδοκιμασίες»

Την πεποίθηση ότι οι αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον Σεμπάστιαν Φέτελ προέρχονται από την… προκλητική συμπεριφορά του και όχι από τις πολλές νίκες του εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Την άποψη ότι ο κόσμος δεν αποδοκιμάζει τον Σεμπάστιαν Φέτελ, λόγω των πολλών νικών που έχει πάρει τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Αυστραλός πιλότος μάλιστα δήλωσε πως και ο Μπολτ παίρνει συνέχεια μετάλλια αλλά ο κόσμος δεν τον αποδοκιμάζει, αφήνοντας αιχμές για την προκλητική συμπεριφορά του ομόσταβλού του μετά τη μεταξύ τους μάχη στο γκραν πρι της Μαλαισίας.

«Δεν νομίζω ότι οι αποδοκιμασίες προέρχονται λόγω των πολλών νικών του Σεμπ. Και ο Μπολτ κερδίζει σε κάθε κούρσα, αλλά ο κόσμος δεν τον αποδοκιμάζει. Είναι περίεργος ο τρόπος που ο κόσμος βλέπει κάποια πράγματα», ήταν τα λόγια του Αυστραλού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Θα πρέπει να μπορείς να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Προφανώς, κάποιες στιγμές θα πρέπει να είσαι αμείλικτος. Ξέρω ότι δεν μπορείς να είσαι πάντα καλός, αλλά είμαι χαρούμενος με την καριέρα μου. Νομίζω ότι μετά η αντίδραση του μετά τον αγώνα στη Μαλαισία ήταν σωστή, αλλά μετά τα όσα δήλωσε στην Κίνα –όταν είχε πει ότι δεν μετανιώνει για την κίνησή του- δεν ξέρω πως ενθαρρύνει τον κόσμο να σκεφτεί διαφορετικά για αυτόν. Όπως και να έχει οι αποδοκιμασίες δεν είναι σωστές. Ο Σεμπ είναι ένα φαινόμενο, άνετα μπορεί να φτάσει το ρεκόρ του Σουμάχερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x