Επικαιρότητα

Γυναίκα κατάπιε και επιχείρησε να μεταφέρει 1,5 κιλό κοκαΐνη στις ΗΠΑ

Με την παράδοση θα λάμβανε το ποσό των 3.000 δολαρίων – Εντοπίστηκε στον καθιερωμένο έλεγχο στο αεροδρόμιο του Fort Lauderdale του Χόλιγουντ

Είχε στόχο το εύκολο κέρδος, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο... Η Βανιέσα Όλντακρ από την Τζαμάικα επιχείρησε να μεταφέρει 1,5 κιλό κοκαΐνη στις ΗΠΑ, λαμβάνοντας το ποσό των 3.000 δολαρίων ως «αμοιβή» εφόσον παρέδιδε το «εμπόρευμα» στον αποδέκτη του. Η 30χρονη γυναίκα κατάπιε την ποσότητα των ναρκωτικών, την οποία είχε μοιράσει σε 68 σφαιρίδια, παίρνοντας την πτήση για το διεθνές αεροδρόμιο του Χόλιγουντ, Φορτ Λόντερντέιλ.

Όταν έφτασε στο αμερικανικό αεροδρόμιο πέρασε από έλεγχο, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς παρουσίαζε ύποπτη συμπεριφορά. Η 30χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι είχε ραντεβού στο Red Roof Inn, στο Φορτ Ρότερντέιλ, προκειμένου να παραδώσει την ποσότητα της κοκαΐνης και να πληρωθεί τα 3.000 δολάρια που της είχαν υποσχεθεί.

Η Βανιέσα Όλντακρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να αφαιρεθούν από τον οργανισμό της τα 68 σφαιρίδια και ακολούθως της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x