Κώστας Νικολακόπουλος

Η ανάλυση από την οποία προέκυψε θέατρο στις φάσεις Ιντέγε, Φιγκέιρας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθυμίζει μέσω του sport-fm.gr τη διπλή του πρόβλεψη για το ματς στο Περιστέρι και αναδεικνύει τη διαιτητική ανάλυση δύο επίμαχων φάσεων για αποβολές παικτών του Ολυμπιακού!

• Απλά να σας θυμίσω τι είχα γράψει το Σάββατο το πρωί για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Δύο πράγματα ήταν όλα κι όλα, όπως το «έλεγε» κι ο τίτλος του κομματιού: «Όλοι «υπέρ βωμών κι εστιών»! Το θέμα είναι γκολ θα βάλει;»

• Πρόβλεπα δηλαδή δύο πράγματα. Ένα ότι ο Ατρόμητος θα σκιζόταν κατά του Ολυμπιακού, θα έδινε το 101% των δυνάμεων του, όπως ακριβώς έγραφα. Και είδατε όλοι ότι ακριβώς έτσι έγινε...Το δεύτερο ότι ο Ολυμπιακός παρότι θα δυσκολεύονταν πάρα πολύ, χρειάζονταν απλά ένα γκολ για να κάνει το διπλό. Και επίσης όλοι είδατε ότι ακριβώς έτσι κι έγινε…

• Τώρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει για εμένα η διαιτητική ανάλυση που έκανε ο Περικλής Βασιλάκης στην Αθλητική Κυριακή για τις περιπτώσεις που ο Ατρόμητος ζήτησε δύο αποβολές παικτών του Ολυμπιακού. Και δη του Ιντέγε και του Φιγκέϊρας. Μία ανάλυση μέσα από την οποία προέκυψε θέατρο των δύο παικτών του Ατρόμητου, του Κατράνη και του Στόϊτσεφ…

• Για Ιντέγε-Κατράνη σχολίασε, επί λέξει: «Εδώ βλέπουμε από δύσκολη και μακρινή λήψη, αν βρίσκει ο παίκτης του Ολυμπιακού τον αντίπαλο του με το χέρι. Απ΄ ότι τουλάχιστον εγώ είδα, δεν είδα παράβαση τέτοια, επαναλαμβάνω με τη λήψη που υπήρχε».

• Για Φιγκέϊρας-Στόϊτσεφ: «Να δούμε κι αυτή τη φάση, πάλι μακρινή λήψη. Δεν ξέρω…Αν τον βρίσκει στη μασχάλη απ΄ ότι βλέπω ο παίκτης του Ολυμπιακού, πιάνει το πρόσωπο του ο παίκτης του Ατρόμητου. Κι αυτό με βάζει σε υπόνοιες. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος και ακριβής, αν υπάρχει παράβαση».

• Αυτά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x