Αγγλία

Η απάντηση του Μάγκατ για το… γιατροσόφι!

Ψέματα χαρακτηρίζει ο Φέλιξ Μάγκατ τα όσα είπε γι’ αυτόν ο Μπρεντ Χάγκελαντ. Ο πρώην άσος της Φούλαμ υποστήριξε πως ο Γερμανός του είπε να φροντίσει έναν τραυματισμό με τυρί βουτηγμένο σε αλκοόλ!

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στον Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αγγλίας, μετά τα όσα είπε ο Μπρεντ Χάγκελαντ για τον παλιό του προπονητή στη Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κότατζερς» υποστήριξε πως ο Γερμανός τεχνικός του είχε πει να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στο γόνατο με ένα… τρελό γιατροσόφι. Το… φάρμακο θα περιείχε ένα τυρί εμποτισμένο με αλκοόλ!

Η απάντηση του έμπειρου προπονητή δεν άργησε πολύ και ήρθε μέσω του λογαριασμού του στο facebook. Με αυτό το μήνυμα ο Μάγκατ ξεκαθάρισε πως όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας του Χάγκελαντ.

«Αγαπημένοι φίλοι του facebook

Ήθελα λίγο χρόνο για να απαντήσω σε όσα έχουν γραφτεί με βάσει τα λεγόμενα του πρώην παίκτη της Φούλαμ, Μπρεντ Χάγκελαντ.

Όλα αυτά που είπε απέχουν τόσο πολύ από την πραγματικότητα που γίνονται γελοία.

Είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο (φλεγμονή) και εγώ του είπα πως θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μία παλιά τεχνική, με την οποία θα τύλιγε το γόνατο με μεμβράνη. Αυτό θα μείωνε την φλεγμονή.

Δεν θα έλεγα ποτέ σε έναν γιατρό πώς να διαχειριστεί τον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή, αλλά φαίνεται πως αυτή η ιστορία ειπώθηκε λάθος και με πολλές υπερβολές.

Θα ήθελα να κάνω ξεκάθαρο πως αυτά που είπε ο Χάγκελαντ είναι ψέματα και πρέπει να συγχαρώ τον γερμανικό Τύπο, ο οποίος πάντα ρωτούσε προτού γράψει το οτιδήποτε
» έγραψε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x