sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η... κακή ανάμνηση του Νάτχο από Ολυμπιακό

Όταν ακούει τη λέξη Ολυμπιακός ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αθήνα για τους «ερυθρόλευκους», σίγουρα του… ξυπνάει κακή ανάμνηση.

Ένας παλιός γνώριμος στο ελληνικό κοινό δείχνει έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, τον οποίο όμως δεν θυμάται μόνο από τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους Πειραιώτες τη σεζόν 2014-15.

Προτού γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης (για έξι μόλις μήνες), ο Ισραηλινός χαφ φόρεσε τη φανέλα της Ρουμπίν Καζάν από το 2010 έως το 2014. Με τους Ρώσους αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό (του Ερνέστο Βαλβέρδε) την αγωνιστική περίοδο 2011-12 για τους «32» του Europa League.

Η πρώτη αναμέτρηση, που διεξήχθη στις 14 Φεβρουαρίου στην καταπαγωμένη Μόσχα και συγκεκριμένη στο «Luzhniki» έληξε 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» (όπως και αυτή στο Καραϊσκάκη στις 23 Φεβρουαρίου).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 71’ και οι γηπεδούχοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 76ο λεπτό. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Καραντενίζ από τον Μέγιερι, που αποβλήθηκε.

Ωστόσο, ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Ρόι Κάρολ και ενώ ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ μόλις είχε μπει στο ματς λόγω της κόκκινης στον Ούγγρο τερματοφύλακα.

Το χαμένο πέναλτι του Νάτχο



Τα highlights του ματς


Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x