F1

Η ΜακΛάρεν προσέλαβε τον τεχνικό διευθυντή, που παραιτήθηκε από την Τόρο Ρόσο

Παράλληλα, ο Ματ Μόρρις παραιτήθηκε από επικεφαλής μηχανολογίας της βρετανικής ομάδας

Την πρόσληψη του Τζέιμς Κι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε η ομάδα της ΜακΛάρεν, με τον Βρετανό μηχανικό να παραιτείται από το ίδιο πόστο που κατείχε στην Τόρο Ρόσο.

Παράλληλα, την παραίτησή του δήλωσε ο επικεφαλής μηχανολογίας της ΜακΛάρεν, Ματ Μόρις, ενώ τον Απρίλιο είχε προηγηθεί η αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Τιμ Γκος.

Έπειτα κι από αυτές τις εξελίξεις, ο μοναδικός από τους επικεφαλής των τεχνικών τμημάτων που παραμένει στη βρετανική ομάδα, είναι ο Πίτερ Προδρόμου, υπεύθυνος του τμήματος αεροδυναμικής.

Το αφεντικό της ΜακΛάρεν, Ζακ Μπράουν, παραδέχθηκε νωρίτερα μέσα στο μήνα, πως θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός έως ότου η βρετανική ομάδα καταφέρει να διεκδικίσει ξανά το πρωτάθλημα των κατασκευαστών στη Φόρμουλα 1.

«Νομίζω πως είμαστε χρόνια μακριά. Δε γνωρίζω αν αυτά είναι δύο, δέκα, ή κάπου ενδιάμεσα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ρεπόρτερ.

Η άλλοτε κραταιά ομάδα της ΜακΛάρεν, δεν έχει κερδίσει γκραν πρι από το 2012 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, μία θέση και 28 βαθμούς πάνω από την Τόρο Ρόσο.

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x