Γενικά

Η Ορλάντο Σίτι τιμά τους 49 νεκρούς του «Pulse» στο νέο της γήπεδο (pics)

Με 49 χρωματιστές καρέκλες στη θύρα 12 του νέου της γηπέδου, τιμά η Ορλάντο Σίτι τους 49 νεκρούς από το μακελειό στο κλαμπ «Pulse» στις 12 του περασμένου Ιούνη.

Η ομάδα του MLS , Ορλάντο Σίτι, αποκάλυψε τις 49 χρωματιστές θέσεις στο νέο της γήπεδο, που αποτελούν φόρο τιμής και μνήμης στα 49 θύματα από το μακελειό στο κλαμπ «Pulse» στις 12 Ιουνίου του 2016.

Ανάμεσα στα μοβ και τα άσπρα καθίσματα της θύρας 12 του νέου γηπέδου, υπάρχουν 49 θέσεις στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η επιλογή της θύρας δεν είναι τυχαία, αφού θέλει να θυμίζει την ημερομηνία της επίθεσης (12 Ιουνίου). Κάθε κάθισμα φέρει το μήνυμα #orlandounited , που θα πει «ενωμένο Ορλάντο».

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας, Φιλ Ρόλινς, στην παρουσίαση των θέσεων, ανέφερε:

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε και να παρουσιάσουμε τις 49 θέσεις στα χρώματα του ουράνιου τόξου, που θα είναι μόνιμα στη θύρα 12 του γηπέδου μας, ως συνεχής υπενθύμιση στις παράλογες πράξεις της 12ης Ιουνίου. Είναι θέσεις εισιτηρίων διαρκείας και τις βάλαμε σε αυτή τη θύρα γιατί θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν σωστό. Ήταν 12 Ιουνίου του περασμένου έτους όταν συνέβη η τραγωδία. Είναι ακριβώς δίπλα στους πάγκους και θα φαίνονται σίγουρα από όλο το γήπεδο».

Το νέο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον πρώτο του αγώνα στις 5 Μαρτίου απέναντι στη Νιου Γιορκ Σίτι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x