Επικαιρότητα

Η τραγωδία υπό το φως της ημέρας (pics)

Τέτοια μέρα να μην ξημέρωνε ποτέ! Το πρώτο φως αποκάλυψε το μέγεθος της τραγωδίας μετά τη συντριβή αεροσκάφους που απέφερε το θάνατο 76 ατόμων, ανάμεσά τους και σχεδόν όλης της ομάδας της Σαπεκοένσε.

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Μεντεγίν… Το ακριβές μέγεθος της αεροπορικής τραγωδίας έγινε με το πρώτο φως της ημέρας στην πόλη της Κολομβίας.

Συνολικά 76 από τους 81 επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι πέντε επιζήσαντες είναι τραυματίες και νοσηλεύονται. Ξεκληρίστηκε ολόκληρη η ομάδα της Σαπεκοένσε (που τα ξημερώματα της Πέμπτης θα αντιμετώπιζε στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα την Ατλέτικο Νασιονάλ) πλην τριών ποδοσφαιριστών, όλο το προσωπικό του αεροσκάφους πλην μίας αεροσυνοδού και 21 από τους 22 επιβαίνοντες δημοσιογράφους.

Από το αεροπλάνο φαίνεται να έχει μείνει ανέπαφο μόνο το μπροστινό μέρος ενώ όλο το υπόλοιπο έχει διαλυθεί σε μικρά κομμάτια κατά την πρόσκρουσή του στο έδαφος. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους, με κάποιες εκτιμήσεις να μιλούν για ηλεκτρονική βλάβη.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x