Γιώργος Μαζιάς

Η ώρα των αστέρων στη Σούπερ Λίγκα!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που ξεκινά το Σαββατοκύριακο και όσα περιμένουμε να δούμε...

Το πρωτάθλημα αρχίζει. Η Σούπερ Λίγκα επί θύραις. Μας έλειψε είναι η αλήθεια. Μας αρέσει να γκρινιάζουμε για όσα δεν έχουμε, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν μπορούμε να ζήσουμε εύκολα δίχως την ομάδα μας.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Να τη βλέπουμε να παίζει, να προσπαθεί, να ματώνει μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι το διαφορετικό. Οπου κι όπως κι αν το βλέπεις έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Το νέο πρωτάθλημα θα έχει ιδιαιτερότητες. Ο Ολυμπιακός παραμένει εδώ. Δείχνει ακόμη πιο δυνατός από πέρυσι και αποφασισμένος να παίξει μπάλα που δεν κατάφερε την περσινή χρονιά. Θα έχει αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πιο δυνατός από ποτέ. Μπαίνει σφήνα και λέει πως θέλει τον τίτλο. Η σύγκρουση βορρά - νότου αναμένεται συγκλονιστική. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να μένει πίσω με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά παραμένει Παναθηναϊκός. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Κυρίως οι ίδιοι οι «πράσινοι». Η απουσία της ΑΕΚ θα είναι μεγάλη. Τεράστιο μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί την απουσία της από τη μεγάλη κατηγορία. Οπως και να έχει η ζωή συνεχίζεται. Νέες ομάδες έρχονται στο προσκήνιο. Ο Απόλλωνας επέστρεψε. Ο Παναιτωλικός επίσης και μάλιστα έκανε κι αυτός καλές μεταγραφές. Ο ΟΦΗ ανεβαίνει και ο Ατρόμητος με τον Αστέρα καθιερώνονται στη συνείδηση των φιλάθλων ως νέα μεγέθη. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν. Ουδείς έχει εξασφαλισμένο το παραμικρό. Κι αν οι δυο (Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ) της κορυφής δείχνουν ότι έχουν διαφορά με τους υπόλοιπους δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Ολα είναι πιθανά.

Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα όπου όλα μπορούν να συμβούν. Μια λίγκα που έχει αστέρια. Ξένα όπως Σαβιόλα, Βαϊς, Κάμπελ, Τσόρι, Στοχ, Λούκας, Μπεργκ, Μπαϊράμι και όχι μόνο. Ηγέτες Ελληνες όπως οι Αβραάμ, Μανωλάς, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, αλλά και καλούς Ελληνες προπονητές. Επίσης, η μεταγραφική
αγορά δεν έχει κλείσει ακόμη. Ως το τέλος του Αυγούστου αναμένονται κι άλλες μεταγραφές από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα που είναι έτοιμη για μεγάλες εκπλήξεις. Σσσ, αρχίζει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x