Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η χαρά Nova, ΔT: Εννέα με δέκα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα είναι μόνο η ...αρχή στις «αιώνες» κόντρες...

Με δεδομένα τα παιχνίδια των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων στο «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα, τον εξαιρετικά πιθανό μεταξύ τους τελικό στην Α1 που μπορεί να φτάσει ως και την σειρά πέντε αγώνων, την αναμέτρηση του β' γύρου στο ΟΑΚΑ και το ενδεχόμενο οι δύο τους να τα ξαναπούν πάλι ως το φινάλε της Ευρωλίγκα, τότε ίσως καταλήξουμε σε σύνολο δέκα κόντρες.

Το μάξιμουμ των δέκα αγώνων θα «μοιραστούν» η Nova και η ΔΤ, με τη μεγάλη πλειονότητα να είναι στην δεύτερη απ' την στιγμή που θα έχει και όλους τους τελικούς της Α1 (όσους χρειαστούν αν και εφόσον...).

Το 2014, δηλαδή θα έχει στο πρώτο μισό του ένα εξαιρετικά χορταστικό «μενού» αγώνων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κάτι που σίγουρα αποτελεί την χαρά της ΔΤ και του συνδρομητικού της Κάντζας που σε τρείς διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωλίγκα) θα υποδεχτούν (αρχής γενομένης από αύριο, 23/12) τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x