Ιπποδρομίες

Aπό τις λίγες ημέρες του μήνα που υπάρχουν πολύ μεγάλα φαβορί σε αρκετές ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Kαλό να σας ευχηθούμε και εδώ από την ιπποδρομιακή μας ενότητα μιας και έχουμε να τα πούμε από την Δευτέρα που μας πέρασε! Με 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Πέμπτη 3/5/2018 με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες εκτός από μια που αφορά διαδρομή με θαμνώδη εμπόδια!

Είναι ολιγομελείς οι περισσότερες διαδρομές της ημέρας, ξεχωρίζουν σήμερα κάποια άλογα ως ιδιαίτερα μεγάλα φαβορί ενώ για μια ακόμα ημέρα, η Γαλλία έχει τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Ας περάσουμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα της ημέρας:

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Είναι και το μόνο πρόγραμμα με τόσες πολυπληθείς διαδρομές και όπως κάθε φορά, η χώρα αυτή αναμένεται και σήμερα να μας δώσει τις μεγαλύτερες αποδόσεις!

Η Γαλλία συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των PARISLONGCHAMP & MARS-BORELY. Πρωτοκλασάτες διαδρομές από τον πρώτο ιππόδρομο εδώ με αρκετά υψηλά χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο!

Η Αγγλία συμμετέχει με 11 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των SOUTHWELL & CHELMSFORD CITY με τις περισσότερες διαδρομές να είναι ολιγομελείς για τα Βρετανικά δεδομένα και με κάποια άλογα να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα ως μεγάλα φαβορί!

Περνάμε στις σημερινές μας προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα:

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 14:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της N.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ.  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-9-3-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-4-2-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της N.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ.  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-11-9-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της N.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ.  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 13-4-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά).  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό:  8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-5-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 21:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ.  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό:  4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-6-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 22:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ.  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό:  3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-1-2.

inner

 Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 4 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 18η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Το LEGION RUN έρχεται και πάλι στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 10:00 το πρωί! Το επίκεντρο της δράσης θα είναι για 2η συνεχόμενη φορά ο στίβος του Ιπποδρόμου ενώ θα υπάρχει festival area με μουσική, γεύσεις και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x