Ιπποδρομίες

H Ν. Αφρική έχει την μερίδα του λέοντος στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του Σαββάτου!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Στις 20:30 το βραδάκι της Παρασκευής 27/4/2018 ολοκληρώθηκε η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο όπου για μια ακόμα φορά πρόσφερε και θέαμα στους φιλίππους αλλά και μεγάλες αποδόσεις!

Δυο άλογα –σχετικά αουτσάιντερ-χωρίς να αποτελούν όμως και τις λεγόμενες ‘’μπόμπες’’ όπως λέμε χαρακτηριστικά στον χώρο του στοιχήματος, ήταν αρκετά ώστε να δώσουν μια δυνατή απόδοση στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές). Πιο συγκεκριμένα, με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€ όποιος βρήκε σωστά και τα 6 πρώτα άλογα πήρε μια απόδοση της τάξης των 3.720,23€!

Με το ‘’καλησπέρα σας’’ στην πρώτη ιπποδρομία του προγράμματος όποιος στοιχημάτισε σωστά στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) πήρε με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€ μια απόδοση της τάξης των 2.435,63€!

Στην έκτη ιπποδρομία του προγράμματος είχαμε πολύ μεγάλη απόδοση στο παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Όποιος στοιχημάτισε σωστά εδώ, με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€ πήρε μια απόδοση της τάξης των 2.547,19€!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε ‘’η επιστροφή στις νίκες’’ του ίππου ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ που ήταν στα άλογα ‘’φίρμες’’ της ημέρας! Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ίππο ΖΗΤΗ ενώ επιτέλους η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ έσπασε την γκίνια της δεύτερης θέσης και κέρδισε!

Εντυπωσιακά δυνατός ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ πέρασε πρώτος την γραμμή των 1.100 μέτρων σε μια κούρσα που είχε τρομερό ρυθμό με την εκκίνηση! Πολύ εύκολα η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ κέρδισε τις συνομήλικες αντίπαλες φοράδες ενώ ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ με ωραίο φίνις πήρε την τρίτη νίκη της ζωής του! Τέλος, μετά από 3μηνη αποχή επέστρεψε και κέρδισε αμέσως ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ!

Πρόσωπο της ημέρας αναδείχθηκε ο champion αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης με 4 πρώτες νίκες! Πολυνίκης ιδιοκτήτης ημέρας αναδείχθηκαν οι Στάβλοι Θεόδωρου Νάνου Α.Ε. ενώ πολυνίκης πρπονητής ημέρας αναδείχθηκε ο Χρήστος Κουβαράς με 2 νίκες!

Με 32 ιπποδρομίες μας αποχαιρετά ιπποδρομιακά το τελευταίο Σάββατο του Απρίλη με όλες τις ιπποδρομίες να είναι επίπεδες και να απουσιάζει η χώρα της Γαλλίας! Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. που ξεκινάει στις 13:30 το μεσημεράκι και τελειώνει στις 22:30 το βράδυ.

Η Ν. Αφρική όπως σχεδόν κάθε Σάββατο έχει την μερίδα του λέοντος με 19 ιπποδρομίες σήμερα! Αυτές μοιράζονται μεταξύ των ιπποδρόμων του TURFFONTEIN και του KENILWORTH με τις διαδρομές να είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη ενώ είναι πλέον πάγιο ότι η Ν.Αφρική μας δίνει τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Η Κύπρος συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο της Λευκωσίας, έναν ιππόδρομο που τουλάχιστον στις μισές ιπποδρομίες σε κάθε πρόγραμμα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις!

Τέλος, η Αγγλία θα μας πάει μέχρι αργά το βραδάκι με 7 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON, έναν ιππόδρομο που λόγω των πολύ συχνών προγραμμάτων από εκεί οι Έλληνες παίκτες έχουν μεγάλη εξοικείωση μαζί του!

Περνάμε στις στοιχηματικές μας προτάσεις για το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 012 με ώρα έναρξης τις 13:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-4-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 14:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 14:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-5-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 16:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-12-1-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-4-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 19:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-6-10-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 20:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-8-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 042 με ώρα έναρξης τις 22:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-10-13-1.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x