Ιπποδρομίες

HAYDOCK και 360.000€ τραβάνε τα φώτα της ημέρας στις ιπποδρομίες του Σαββάτου!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 8/9/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα! Μια πολύ ‘’γεμάτη ημέρα’’ ιπποδρομιακά αφού το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημεράκι και θα ολοκληρωθεί στις 22:15 το βράδυ! Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες ενώ οι περισσότερες από τις διαδρομές είναι πολυπληθείς!

Μια από τις καλύτερες ημέρες για την ιπποδρομιακή μας ενότητα ήταν η χθεσινή της Παρασκευής 7/9/2018. Πέρασαν και οι έξι προτάσεις μας σε ΓΚΑΝΙΑΝ & ΦΟΡΚΑΣΤ και ιδιαίτερα στην Αγγλία, οι αποδόσεις ήταν αρκετά μεγάλες! Λίγο δύσκολο βέβαια να έχουμε συνέχεια το απόλυτο αλλά αν μη τι άλλο, ευελπιστούμε σε μια καλή συνέχεια!

Περνάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα :

Η Ν. Αφρική όπως σχεδόν κάθε Σάββατο, κατέχει την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα! Σήμερα συμμετέχει με 19 ιπποδρομίες και μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & DURBANVILLE. Πολυπληθείς διαδρομές, πολύ αμφίρροπες σε προγνωστικά, ενώ και εχθές η Ν. Αφρική έδωσε ρεσιτάλ σε αποδόσεις στους νικητές του ιπποδρομιακού στοιχήματος!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των HAYDOCK & WOLVERHAMPTON. Εδώ, στον πρώτο ιππόδρομο, έχουμε και την μεγάλη ιπποδρομία της ημέρας αφού το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο ανέρχεται στα 360.000€ και αναμένεται μια συναρπαστική τελική ευθεία! Η Αγγλία σήμερα είναι κάπως πιο μοιρασμένη σε διαδρομές που έχουν το δυνατό φαβορί, αλλά και σε διαδρομές με πολύ δύσκολα προγνωστικά!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει σήμερα στο πρόγραμμα με μόλις 2 ιπποδρομίες, και από τον ιππόδρομο του LA TESTE BUCH. Ολιγομελείς και οι δυο διαδρομές όμως με υψηλό χρηματικό έπαθλο και στις δυο και σαφώς με ισχυρό κίνητρο για τον στάβλο του κάθε ίππου!

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από όλο το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 011 με ώρα έναρξης τις 12:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής) Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ τους ίππους με αριθμό: 4-9-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 13:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-5-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του DURBANVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ τους ίππους με αριθμό: 1-4-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 18:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του HAYDOCK, εδώ έχουμε και την μεγάλη ιπποδρομία της ημέρας!  Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ τους ίππους με αριθμό: 3-5-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ  Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-6-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ τους ίππους με αριθμό: 1-6-12.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x