Ιπποδρομίες

To Ελληνικό πρόγραμμα σήμερα είναι μικρό αλλά μπορεί να αποδειχθεί… θαυματουργό σε κέρδη!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 6 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα, (έναρξη στις 16:40) πριν την διακοπή για την εορτή του Πάσχα! Ένα πρόγραμμα που δεν προκαλεί ενθουσιασμό, όμως δεν μπορείς να το πεις και αδιάφορο στοιχηματικά! Ιδιαίτερα το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 πιστεύoυμε πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον με δυο κούρσες μέσα ‘’αίνιγμα’’ κυριολεκτικά!

Η μια είναι η Γαλλική ιπποδρομία που ‘’συμπληρώνει’’ την εξάδα του Ελληνικού προγράμματος και αφορά μια διαδρομή ανώμαλου δρόμου από την Γαλλία και στην απόσταση των 6.000 μέτρων! Στατιστικά τουλάχιστον τέτοιου είδους διαδρομές έχουν δείξει ότι κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις στις αφίξεις τους! Η άλλη ιπποδρομία είναι τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος με 11 συμμετοχές (εκτός απροόπτου) όπου Φοράδες 4 ετών με όρους Β.Η.Ε. που δεν έχουν ακόμα σημειώσει νίκη έχουν δημιουργήσει μια κούρσα που ακόμα και το τζακ-ποτ στα πολύπλοκα στοιχήματα, έχει μεγάλες πιθανότητες!

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δυο διαδρομές που μπορεί να βρει κάποιος το λεγόμενο ‘’άλογο βάση’’ τόσο για τα ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ όσο και για τα άλλα στοιχήματα και υπάρχουν και ακόμα δυο ιπποδρομίες που ναι μεν έχουν τα λογικά φαβορί της ημέρας αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιον αιφνιδιασμό!

Oι παίκτες αναμένεται ‘’να βρουν στήριγμα’’ στους Στάβλους Καλαμαριάς και τους ίππους ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ και ΑΤΤΙΛΑ στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος που δείχνουν ότι δύσκολα θα φύγει η νίκη από τα χέρια τους ή μάλλον καλύτερα, από τα πόδια τους!

Στο υπόλοιπο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της ημέρας του ΟΠΑΠ Α.Ε. έχουμε 22 ιπποδρομίες ακόμα και πάμε να δούμε πως κατανέμονται αυτές:

Η ΚΥΠΡΟΣ από τον ιππόδρομο της Λευκωσίας συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και όπως πάντα, παραμονεύουν οι εντυπωσιακές εκπλήξεις εκεί!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του KEPMTON PARK. Σχεδόν όλες οι διαδρομές είναι πολυπληθείς ενώ τουλάχιστον στις μισές, σήμερα ξεχωρίζουν έντονα κάποια φαβορί άλογα!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των FONTAINEBLEAU & PONT DE VIVAUX και να είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε επίπεδες διαδρομές και σε διαδρομές με έφιππο τροτ και τροτ με αμαξίδια.

Όπως κάθε φορά που έχει Ελληνικό πρόγραμμα έτσι και σήμερα οι προτάσεις μας θα αφορούν αποκλειστικά το Μαρκόπουλο, οπότε και περνάμε σε αυτές:

2η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:15 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Επιλέγουμε ως ένα από τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης να είναι ο ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(4) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων NTIΣΚΑΒΕΡΝΤ(6) και ΝΕΪΣΑΝ(5).

3η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:45 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Επιλέγουμε ως ένα από τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης να είναι η ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(2) ή ΣΑΦΦΑΧ(5) ή ΧΑΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(8).

4η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:15 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Επιλέγουμε ως ένα από τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης να είναι η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(8) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΑΡΥΕ(2) ή ΑΛΜΕΡΙΤΑ ΜΟΥΝ(1) ή ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(10).

5η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:45 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΑΤΤΙΛΑΣ(2) και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ο ίππος ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) ή ΝΑΣΜΙ(7) ή ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5).

6η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 19:15 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1) και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ο ίππος ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(2) ή ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) ή ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(5).

Περνάμε τώρα σε μια ενημέρωση των φιλίππων από την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ:

Την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 14η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και μία ιπποδρομία από τη Γαλλία, που θα ξεκινήσει στις 16:40. Η πρώτη ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει στις 17:15

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το νέο ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, άνοιξε και σας περιμένει κάθε Παρασκευή από τις 16:00, σε έναν όμορφο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε συναρπαστική στιγμή των Ιπποδρομιών. Επιπλέον, από τις 19:00 έως τις 21:00 υπάρχει η προσφορά 1+1 στο ποτήρι κρασί.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x