Ιπποδρομίες

Ατραξιόν της ημέρας η κούρσα cross στην Γαλλία στα 7000 μέτρα και τα 100.000€

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 10/5/2018 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. το οποίο ξεκινάει στις  13:55 και ολοκληρώνεται στις  22:10 βράδυ.

Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από μια που αφορά ένα σπάνιο είδος διαδρομής, αυτό του ανώμαλου εδάφους!

Τόση η Γαλλία όσο και η Αγγλία έχουν αρκετές διαδρομές με πλούσια χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους των διαδρομών ενώ γενικότερα στο πρόγραμμα έχουμε μοιρασμένες πολυπληθείς διαδρομές και μη. Ας πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό –ξένο-ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο της VAAL. Όλες οι διαδρομές εδώ σήμερα είναι πολυπληθείς, δεν ξεχωρίζουν τα πολύ μεγάλα φαβορί πουθενά και όπως σχεδόν καθημερινά, η χώρα αυτή αναμένεται να πρωτοστατήσει στις μεγάλες αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των LION D’ ANGERS & TARBES. Από τον πρώτο ιππόδρομο εδώ έχουμε σήμερα και την διαδρομή ανώμαλου εδάφους στην απόσταση των 7.000 μέτρων και με χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο τα 100.000€. Το θέαμα αναμένεται εξαιρετικό, σας προτείνουμε να μην την χάσετε αυτή την διαδρομή στις 19:20 το απόγευμα!

Το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος το έχει η Αγγλία με 12 διαδρομές από τα ιπποδρόμια των CHESTER & CHELMSFORD CITY. Εδώ, έχουμε διαδρομές από τον πρώτο ιππόδρομο με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τα 40.000€ και φτάνουν ακόμα και τα 115.000€! Η Αγγλία έχει σήμερα διαδρομές με φαβορί, αλλά έχει και διαδρομές που παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης!

Περνάμε στις προτάσεις μας σήμερα, τις πιο ενδεικτικές ενώ στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε εκτιμήσεις για όλες τις ιπποδρομίες της ημέρας:

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του TARBES. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 11-9-7-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHESTER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-11-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHESTER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό:  6-2-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 18:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-12-11-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 19:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της LION D’ ANGERS. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά).
Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό:  1-3-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-4-2-5

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό:  3-7-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό:  3-4-1.

inner

 Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 11 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 19η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x