Ιπποδρομίες

Δυνατό ιπποδρομιακό παιχνίδι σήμερα Σάββατο σε Ν. Αφρική και Αγγλία!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 9/6/2018 το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες! Η πρώτη ιπποδρομία του προγράμματος ξεκινάει στις 12:30 το μεσημεράκι και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 22:20 το βράδυ!

Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ότι στο πρόγραμμα σήμερα συμμετέχουν η Αγγλία και η Ν. Αφρική μόνο, λείπει δηλαδή η Γαλλία σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας που μας πέρασε! Οι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη ενώ τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους βρίσκονται σήμερα σε κάποιες διαδρομές από την Ν. Αφρική!

Πάμε να δούμε πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της ημέρας:

Η Ν. Αφρική κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος με 18 ιπποδρομίες οι οποίες είναι μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των GREYVILLE & KENILWORTH. Στον πρώτο ιππόδρομο διεξάγονται οι πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας ενώ στον δεύτερο ιππόδρομο έχουμε σήμερα κάποια ιδιαίτερα δυνατά φαβορί άλογα!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες που είναι μοιρασμένες μεταξύ των ιπποδρόμων NEWMARKET, HAYDOCK, LINGFIELD PARK. Ιδιαίτερα δύσκολο σε προγνωστικά σήμερα το Αγγλικό πρόγραμμα με διαδρομές μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη και με πολλά άλογα να συγκεντρώνουν παιχνίδι επάνω τους σχεδόν σε κάθε ιπποδρομία! Εάν ψάξουμε για κάπως παραπάνω φαβορί άλογα, αυτά ίσως τα βρούμε στον ιππόδρομο του NEWMARKET σήμερα!

Περνάμε σε κάποιες επιλογές μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 13:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-5-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 14:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό:   1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 16:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό:  9  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-7-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWMARKET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του HAYDOCK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-2-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 10-8-5.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Τεράστιες αποδόσεις έδωσαν οι Ελληνικές ιπποδρομίες στους νικητές παίκτες!

Λίγο μετά τις 20:30 το βραδάκι της Παρασκευής 8/6/18 ολοκληρώθηκε η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο όπου τα φώτα της ημέρας ήταν στραμμένα επάνω στην κλασική ιπποδρομία του Κριτηρίου Τριετών!

Σαρωτικός νικητής αναδείχθηκε ο ίππος ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ με χρόνο 1:39:42 στα 1.575 μέτρα και έθεσε –ίσως και την βασικότερη υποψηφιότητα-για την κατάκτηση της μεγαλύτερης ιπποδρομίας, αυτή του Ελληνικού ντέρμπι στις 14/7/2018 ημέρα Σάββατο! Προπονητής του νικητή είναι ο Αλέκος Γιατράς, αναβάτης ο Μιχάλης Ξυνός και ιδιοκτήτης του νικητή είναι το Ιπποφορβείο Ελιάς, του κ. Ιωάννη Μυτιληναίου.

Είχαμε πει πως το πρόγραμμα προσφερόταν για μεγάλες αποδόσεις μιας και σχεδόν σε καμία κούρσα, δεν είχαμε το απόλυτο φαβορί! Νομίζουμε όμως πως οι αποδόσεις σήμερα σε κάποιες διαδρομές και κυρίως αυτή στο ΣΚΟΡ 6 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Οι τρεις εκπλήξεις που είχαμε στις ιπποδρομίες του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους διαδοχικών ιπποδρομιών) ήταν αρκετές ώστε να δώσουν μόνον έναν νικητή παίκτη στο στοίχημα αυτό και παίρνοντας μια απόδοση της τάξης των 28.261,50€ με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€! Ναι σωστά ακούσατε, οι Ελληνικές ιπποδρομίες μοιράζουν τέτοια χρήματα!

Από πολύ νωρίς (δεύτερη ιπποδρομία) ξεκίνησαν οι εκπλήξεις με την επικράτηση του ίππου ΝΕΪΣΑΝ εκτοξεύοντας το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) στα 1.953,00€ με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€!

Στο ίδιο είδος στοιχήματος, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ δηλαδή, η απόδοση στην τέταρτη ιπποδρομία ήταν ακόμα μεγαλύτερη! Η επικράτηση του ίππου ΓΟΥΕΣΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ που δεν παιζόταν ιδιαίτερα ως πρώτο άλογο έφερε μια απόδοση της τάξης των 4.233,75€ με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€! Οι εκπλήξεις εδώ στην πρώτη τετράδα ήταν γενικότερα μεγάλες με αποτέλεσμα και το παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) να δώσει απόδοση της τάξης των 1.427,10€ με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€!

Επικράτηση αουτσάϊντερ ίππου είχαμε και στην πέμπτη ιπποδρομία του προγράμματος, με τον ίππο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ να περνάει πρώτος το φίνις των 1.200 μέτρων! Το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ εδώ έδωσε απόδοση της τάξης των 1.110,13€ με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€!

Την γκίνια της δεύτερης θέσης έσπασε η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ στην πρώτη ιπποδρομία του προγράμματος, ενώ η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ επιβεβαίωσε τον τίτλο της φαβορί στην τρίτη ιπποδρομία! Μεγάλη εξέλιξη δείχνει η νικήτρια της έβδομης ιπποδρομίας ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ

Το κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ ήρθε στην όγδοη ιπποδρομία του προγράμματος! Η επικράτηση του ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ αλλά και του ίππου ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ μέσα στην πρώτη τετράδα ήταν αρκετή ώστε να δώσει μια απόδοση το παιχνίδι αυτό της τάξης των 11.823,75€ με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x