Δυνατό μίτινγκ στην Γαλλία με εμπόδια, πολύ δύσκολα τα προγνωστικά στην Αγγλία!

Mε 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 6/9/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ΑΕ. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Οι διαδρομές είναι σχεδόν μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, ενώ έχουμε διαδρομές επίπεδες αλλά και με θαμνώδη εμπόδια.

Σαφώς, τα φώτα της ημέρας πέφτουν πάνω στον ιππόδρομο της AUTEUIL στην Γαλλία και στις διαδρομές με θαμνώδη εμπόδια που διεξάγονται εκεί! Εδώ έχουμε σήμερα ένα πολύ δυνατό μίτινγκ με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τις 45.000€ και φτάνουν ακόμα και τις 100.000€!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως αναμένεται και το πρόγραμμα από τον ιππόδρομο του SALISBURY CITY στην Αγγλία όπου και εδώ έχουμε κάποιες διαδρομές με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Γενικότερα σήμερα η Αγγλία δείχνει να έχει τα πιο δύσκολα προγνωστικά της ημέρας!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα το οποίο ξεκινάει στις 13:40 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ:

H Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 διαδρομές και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Δεν έχουμε σήμερα εδώ τις πολυπληθείς διαδρομές που βρίσκουμε συνήθως στην χώρα αυτή, και έχουμε και κάποια δυνατά φαβορί σε κάποιες διαδρομές που θα μπορέσουμε αν μη τι άλλο να πάρουμε ως βάση στο παιχνίδι μας!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 διαδρομές και από τα ιπποδρόμια των AUTEUIL & LYON PARILLY.  Ta είπαμε για τον πρώτο ιππόδρομο, ενώ στον δεύτερο έχουμε στις μισές διαδρομές κάποια ιδιαίτερα δυνατά φαβορί και στις υπόλοιπες, έχουμε πολλά άλογα να παίζονται για την κατάκτηση της νίκης!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 διαδρομές και από τα ιπποδρόμια των SALISBURY & CHELMSFORD. Όπως προαναφέραμε, η Αγγλία έχει τα πιο δύσκολα προγνωστικά της ημέρας σήμερα! Σχεδόν παντού παίζονται δυνατά από τέσσερα άλογα και πάνω για την κατάκτηση της νίκης να νομίζουμε πως θα δούμε μεγάλες αποδόσεις στην Αγγλία σήμερα!

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως περισσότερο από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της AUTEUIL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας) Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-16-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 16:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της N. Aφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 18:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του SALISBURY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-2-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-5-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ.  Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 12-6-8-13.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-5-3.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ