Δυνατό το ξένο πρόγραμμα σήμερα αλλά… το μυαλό μας είναι στο Μαρκόπουλο την Παρασκευή!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 8/11/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα.

Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:20 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από δυο που αφορούν διαδρομές έφιππου τροτ και τροτ με αμαξίδια.

Οι περισσότερες διαδρομές είναι πολυπληθείς ενώ γενικότερα στο σύνολο του το πρόγραμμα έχει πολύ δύσκολα προγνωστικά! Τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους βρίσκονται στην Γαλλία ενώ πιστεύουμε πως σήμερα η Ν. Αφρική θα δώσει και τις υψηλότερες αποδόσεις στα πολύπλοκα είδη του στοιχήματος!

Στην Αγγλία μπορούμε να βρούμε σήμερα κάποια ιδιαίτερα δυνατά φαβορί παρ’ ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ιππόδρομο που συνήθως μας επιφυλάσσει εκπλήξεις! Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα σήμερα στο πρόγραμμα:

H Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL.

H Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των CHANTILLY, PARIS-VINCENNES & LYON LA SOIE.

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα ενώ μετά ακολουθεί ανακοίνωση για το μεγάλο τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 των Ελληνικών ιπποδρομιών την Παρασκευή 9/11/18 που αναμένεται να ξεπεράσει τις 130.000€ τουλάχιστον!

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-4-13-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-10-3-14.

Κωδικός ιπποδρομίας 028 με ώρα έναρξης τις 18:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του LYON LA SOIE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 7-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 8 ενώ στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-4-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 6 ενώ στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-4-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 3 ενώ στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-2-8.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΙΣ 17.00

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 39η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει εφτά ιπποδρομίες και θα ξεκινήσει στις 17.00.

Την προηγούμενη εβδομάδα, σημειώθηκε για 3η συνεχόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6, με αποτέλεσμα 78.800€ να μεταφέρονται στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 9/11. Το ΣΚΟΡ 6  ξεκινάει στη 2η ιπποδρομία στις 17.30.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ