Μεγάλα ιπποδρομιακά φεστιβάλ σε Αγγλία και Ν. Αφρική σήμερα!

Mε 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα κορυφαίο μιας και περιλαμβάνει σπουδαίες ιπποδρομίες τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Ν. Αφρική!

Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες, ενώ είναι και ‘’μοιρασμένες’’ σε πολυπληθείς και μη. Στις 13:00 ξεκινάει το σημερινό πρόγραμμα και ολοκληρώνεται στις 22:25 το βράδυ. Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα.

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των  ASCOT & SALISBURY. Πολύ μεγάλο το μήτινγκ που διεξάγεται σήμερα στον πρώτο ιππόδρομο με πρωτοκλασάτες διαδρομές και με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τις 50.000€ και φτάνουν ακόμα και το 1.200.000€! Λογικό λοιπόν να έχουμε και τεράστιο παιχνίδι εδώ επάνω σε κάποια άλογα μιας και το κίνητρο είναι εξαιρετικά μεγάλο!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 15 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα, κατέχοντας και το μεγαλύτερο κομμάτι του, από τα ιπποδρόμια των GREYVILLE & KENILWORTH. Μεγάλη ημέρα και για την Ν. Αφρική σήμερα όσον αφορά τις ιπποδρομίες και τον ιππόδρομο της GREYVILLE μιας και διεξάγονται σήμερα εκεί από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες της χρονιάς και με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τις 20.000€, τις 50.000€ και φτάνουν ακόμα και τις 70.000€!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VICHY σε ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζουν έντονα κάποια φαβορί άλογα!

Περνάμε τώρα σε κάποιες προτάσεις που ξεχωρίζουμε για το σημερινό πρόγραμμα και θα δώσουμε βάρος στις ιπποδρομίες με τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Πάμε με το κίνητρο του κάθε στάβλου που είναι πολύ ισχυρό όταν μιλάμε για τόσα χρήματα!

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 11-3-4-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 11-4-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 17:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμa της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του ASCOT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-4-14-19.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-6-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμa της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του ASCOT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 2  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-1-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 18:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-10-12-1.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ