Ιπποδρομίες

Στην Γαλλία πέφτουν τα φώτα της ημέρας σήμερα αλλά έρχεται και το ράλλυ Ακρόπολης στον ιππόδρομο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Kαλή εβδομάδα και χρόνια πολλά! Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Δευτέρα 28/5/18. Οι περισσότερες διαδρομές είναι επίπεδες ενώ υπάρχουν και διαδρομές τροτ με καροτσάκια αλλά και με εμπόδια. Στις 13:20 το μεσημεράκι ξεκινάει το πρόγραμμα και ολοκληρώνεται το βράδυ στις 21:50.

Το ενδιαφέρον σήμερα εστιάζεται κυρίως στην Γαλλία που έχει και τις πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας και τα πιο υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει στο πρόγραμμα η κάθε χώρα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Κάπως ασυνήθιστο για την χώρα αυτή αλλά σήμερα έχουμε ολιγομελείς διαδρομές στο πρόγραμμα αυτό ενώ ξεχωρίζουν έντονα και κάποια φαβορί σε ορισμένες διαδρομές!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 13 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των SAINT-CLOUD, TOULOUSE, & VICHY. Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται κυρίως στον πρώτο ιππόδρομο που έχει και τα πιο υψηλά χρηματικά έπαθλα της ημέρας και μάλιστα σε πολυπληθείς διαδρομές! Γενικότερα στο πρόγραμμα της Γαλλίας σήμερα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των WINDSOR & CHELMSFORD CITY. Εδώ σήμερα τα πράγματα είναι μοιρασμένα, με το να ξεχωρίζουν κάποια δυνατά φαβορί στον έναν ιππόδρομο, και να φαίνονται πολύ δύσκολα τα προγνωστικά στον δεύτερο!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 15:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-8-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 1-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 7-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 028 με ώρα έναρξης τις 18:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 2-1-17-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του VICHY επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 2-13-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του VICHY επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 6-8-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του VICHY επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 3-6-10-8.

inner
inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

To Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στον Ιππόδρομο Αθηνών

Περισσότερο θέαμα κι αξέχαστες συγκινήσεις για το κοινό

Έντεκα χρόνια μετά την αξέχαστη Υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις το 2007, o Ιππόδρομος Αθηνών ανοίγει ξανά τις πύλες του για το αυτοκινητιστικό γεγονός της χρονιάς. Την Παρασκευή, 1 Ιουνίου, στις 15:26 - αμέσως μετά την πανηγυρική εκκίνηση στην Ακρόπολη - οι μοναδικές εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Ευρωπαϊκού και Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ για την Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, που εφέτος αναμένεται να εκτοξεύσει την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη.

Ο νέος σχεδιασμός της διαδρομής, με πιο γρήγορες, παρατεταμένες και άκρως θεαματικές στροφές, αναμένεται να χαρίσει μεγάλες «κατά μέτωπο» μάχες των αγωνιζόμενων ανά δύο!

Όμως, το θέαμα και η διασκέδαση για όσους αποφασίσουν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου δεν σταματάει εδώ. Μετά το τέλος του αγώνα, ιπποδρομίες καθαρόαιμων αλόγων θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου στα ύψη, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως :

• Έκθεση αυτοκίνητων (αγωνιστικά, ιστορικά κ.α.)
• Παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας
• Φουσκωτά παιχνίδια

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει με κόστος 10 Ευρώ μέσω του ticketmaster.gr, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες: www.acropolisrally.gr

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x