Ιπποδρομίες

Τα φώτα του ιπποδρομιακού πλανήτη πάνω σε Αγγλία και Ν. Αφρική σήμερα Σάββατο

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ένα από τα καλύτερα ξένα ιπποδρομιακά προγράμματα της χρονιάς μέχρι τώρα παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Σάββατο 4/5/2018. Έχουμε 30 ιπποδρομίες συνολικά όλες επίπεδες, με την Αγγλία και την Ν. Αφρική να τραβάνε επάνω τους τα φώτα του ιπποδρομιακού πλανήτη!

Από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες της χρονιάς διεξάγονται σήμερα σε αυτές τις δυο χώρες ενώ ήδη στις ιπποδρομιακές αγορές από την Παρασκευή το βράδυ, κινούνται πολύ μεγάλα ποσά επάνω σε κάποια άλογα! Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

H Aγγλία συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα με 13 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των NEWMARKET & DONCASTER. Στον ιππόδρομο του NEWMARKET διεξάγονται σήμερα εξαιρετικές ιπποδρομίες με άλογα που θα μας απασχολήσουν για τα επόμενα τουλάχιστον 4 χρόνια και με αποκορύφωμα την ιπποδρομία Qipco 2000 Guineas Stakes με χρηματικό έπαθλο τα 600.000€ για τα άλογα που θα τερματίσουν στις αμειβόμενες θέσεις!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Και εδώ σήμερα έχουμε μια μεγάλη ιπποδρομιακή φιέστα με αρκετές ιπποδρομίες να έχουν υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους με αποκορύφωμα την ιπποδρομία THE PREMIER’S CHAMPION CHALLENGE με χρηματικό έπαθλο για τους ίππους που θα τερματίσουν στις αμειβόμενες θέσεις τα 270.000€!

Η Ζιμπάμπουε και η Γαλλία συμμετέχουν σήμερα ‘’ως σφήνες’’ θα έλεγε κανείς στο πρόγραμμα με 2 ιπποδρομίες η πρώτη και τον ιππόδρομο του BORROWDALE και με 3 ιπποδρομίες η δεύτερη και τον ιππόδρομο του ΜΑIS-LAFFITTE.

Τιμής ένεκεν θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας και τις προτάσεις μας για σήμερα στις 6 ιπποδρομίες με τα πιο πλούσια χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους από την Ν. Αφρική και την Αγγλία:

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 14:15 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-5-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:00 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-1-3-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στην Aγγλία και τον ιππόδρομο του ΝΕWMARKET επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής τον ίππο με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:15 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-9-3-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 028 με ώρα έναρξης τις 17:35 βρισκόμαστε στην Aγγλία και τον ιππόδρομο του ΝΕWMARKET επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-13-7-2.

inner

Ένα εξαιρετικό event την Κυριακή 6/5/2018 στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο:

Το Legion Run επιστρέφει δυναμικά στον Ιππόδρομο Αθηνών στις 6 Μαΐου

Μια μοναδική εμπειρία με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ

Οι πρώτοι «λεγεωνάριοι» αποβιβάστηκαν στον Iππόδρομο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο. Ύστερα από επτά μήνες επιστρέφουν εκεί, γιατί έχουν αφήσει… ανοιχτές υποθέσεις!

To Legion Run, o κορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, έρχεται για δεύτερη φορά στο Μαρκόπουλο, την Κυριακή 6 Μάϊου 2018. O στίβος του ιπποδρόμου μετατρέπεται σε έναν μοναδικό στίβο μάχης και υποδέχεται τους φίλους της δράσης.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι ο ΟΠΑΠ, με σύνθημα #ZiseTinEmpeiria. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στους συμμετέχοντες: Θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, αρκεί να επιστρατεύσουν τη δύναμη, την εφευρετικότητα και το ομαδικό τους πνεύμα.

Ο στίβος μάχης του Legion Run

Οι «λεγεωνάριοι» πρέπει να διασχίσουν μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, στην οποία έχουν τοποθετηθεί συνολικά 23 εμπόδια. Για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να φτάσουν στον τερματισμό, θα χρειαστεί να συρθούν στο χώμα και στη λάσπη, να σκαρφαλώσουν, ακόμη και να γλιστρήσουν μέσα σε λάκκους από νερό και πάγο.

Εφέτος, περιμένει τους συμμετέχοντες και μια μοναδική έκπληξη. Η ομάδα του Legion Run Athens, σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό ΟΠΑΠ, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα νέο εμπόδιο: To ΟΠΑΠ Jump που περιλαμβάνει αναρρίχηση σε τείχος ύψους 4 μέτρων και άλμα σε ένα μεγάλο airbag δίνοντας μια άλλη διάσταση στο τέλος της διαδρομής!

Φυσικά στο στίβο μάχης δεσπόζει και αυτή τη φορά το επιβλητικό ΟΠΑΠ COLOSSUS 2.0. και για όσους θέλουν να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο, το «ανανεωμένο» ΟΠΑΠ old pilum εφέτος θα έχει νερό και πολύχρωμα μπαλάκια.

Μια εμπειρία για όλους

Στο Legion Run μπορούν να συμμετέχουν όλοι χωρίς εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως εμπειρίας, φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας. Κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία μπορούν να ξεπεραστούν όταν όλοι δρουν σαν μια γροθιά. Σαν Λεγεώνα!

Μετά τον τερματισμό, η διασκέδαση δεν σταματά. Τόσο οι «λεγεωνάριοι» όσο και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φαγητό, ποτό και πολλή μουσική. Οι μικροί «λεγεωνάριοι» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα μπορούν να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά,  σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x