Ιπποδρομίες

Τα λεφτά στην Ν. Αφρική, η ποιότητα στην Γαλλία σήμερα στις ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Πέμπτη 14/6/2018 με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες! Οι περισσότερες κούρσες είναι πολυπληθείς ενώ το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:10 και ολοκληρώνεται στις 22:25 το βράδυ.

Οι κούρσες με τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα διεξάγονται σήμερα στην Γαλλία ενώ στην Ν. Αφρική διεξάγονται οι πιο πολυπληθείς διαδρομές της ημέρας με την συμμετοχή ακόμα και 18 ίππων σε κάποιες διαδρομές!

Πριν περάσουμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα, ας δούμε κάποια πολύ καλά κέρδη που έδωσαν οι χθεσινές ιπποδρομίες σε κάποιους παίκτες:

Βρέθηκε 2 νικητές στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 5ης ιπποδρομίας από το  GREYVILLE ο ένας  από την Αθήνα και ο άλλος από την Μύκονο που κέρδισαν 1.015,65€ έκαστος.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 2ης ιπποδρομίας από το GREYVILLE  που κέρδισε 1.330.10€ από την Κέρκυρα   .

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 2ης ιπποδρομίας από το AUTEUIL   που κέρδισε 3.036€  από την Κέρκυρα.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 5ης ιπποδρομίας από το CHELMSFORD  που κέρδισε 1.779.07€  από την Κέρκυρα.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΦΟΡΚΑΣΤ της 6ης ιπποδρομίας από το  CHELMSFORD που κέρδισε 4.090.09€ από την Κέρκυρα   .

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 8ης ιπποδρομίας από την  NICOSIA που κέρδισε 1.198€ από την Αργυρούπολη  .

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΣΚΟΡ 4 από την NICOSIA  που κέρδισε 3.749.60€ από την Αργυρούπολη  .

Η Ν. Αφρική συμμετέχει σήμερα στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Πολλοί οι συμμετέχοντες ίπποι στις περισσότερες διαδρομές, πολύ δύσκολα τα προγνωστικά επίσης σήμερα εδώ, δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες ώστε να πει κάποιος πως σε αυτό το πρόγραμμα σήμερα θα έχουμε τα μεγαλύτερα κέρδη για τους παίκτες! Πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έχουν στοιχηματίσει σωστά!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες, μοιρασμένες μεταξύ των ιπποδρόμων του NEWBURY & HAYDOCK. Εδώ, στον πρώτο ιππόδρομο έχουμε κάποια ισχυρά φαβορί για σήμερα ενώ στον δεύτερο ιππόδρομο μπορεί να μην έχουμε τόσο πολυπληθείς διαδρομές, όμως παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης και αυτό δυσκολεύει αρκετά τα προγνωστικά!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και όλες από τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Σήμερα εδώ έχουμε διαδρομές με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους, ενώ υπάρχουν και κάποια ισχυρά φαβορί στις μισές τουλάχιστον διαδρομές του προγράμματος

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά και σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-13-12-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 16:05 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 4  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στην Aγγλία και τον ιππόδρομο του NEWBURY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:30 βρισκόμαστε στην Aγγλία και τον ιππόδρομο του NEWBURY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 12-5-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-12-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-1-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 22:13 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PARISLONGCHAMP. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-6.

inner

Προς ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 24η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x