Ιπποδρομίες

Τα λεφτά θα…πέσουν στην Νότιο Αφρική σήμερα Σάββατο και θα είναι πολλά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 10/3/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ιπποδρομιακό στοίχημα. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από δυο που αφορούν διαδρομές με τροτ κσροτσάκια. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και με τι η κάθε μια ξεχωριστά!

Την μερίδα του λέοντος κατέχει στο πρόγραμμα η Νότιος Αφρική με 18 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & DURBANVILLE. Σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει η χώρα αυτή ιπποδρομιακά, σήμερα έχουμε διαδρομές ολιγομελείς! Ειδικά όμως στον πρώτο ιππόδρομο έχουμε διαδρομές που δεν ξεχωρίζουν αισθητά κάποια φαβορί με αποτέλεσμα να περιμένουμε μεγάλες αποδόσεις ακόμα και στα απλά είδη στοιχήματος!

Η Αγγλία συμμετέχει με 9 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των WOLVERHAMPTON & CHELMSFORD CITY. Εδώ, στον δεύτερο ιππόδρομο έχουμε ξεκάθαρα φαβορί σήμερα, τουλάχιστον στις μισές ιπποδρομίες, ενώ χωρισμένες σε πολυπληθείς και μη είναι οι διαδρομές του!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 2 ιπποδρομίες τροτ αμαξιδίων και από τον ιππόδρομο του LA CROISE LAROCHE.
Περνάμε στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα ενώ να πούμε πως εχθές στο Ελληνικό πρόγραμμα κάναμε το απόλυτο και μάλιστα με πολύ καλές αποδόσεις!

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 14:15 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-3-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:37 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της DURBANVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-4-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:35 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομές). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-4-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:25 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομές). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-7-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-5-2.

Mην ξεχάστε ότι την Κυριακή διεξάγεται ένα καταπληκτικό πρόγραμμα Κυπριακών ιπποδρομιών με 9 διαδρομές όπου υπάρχουν πολλά τζακ-ποτ όπου αναμένεται να μοιράσουν στους νικητές παίκτες πάνω από 100.000€! Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15:00.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x