Ιπποδρομίες

Θα είναι… πολλά τα λεφτά σήμερα στις ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 34 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Σάββατο 17/3/18 όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα! Ένα πρόγραμμα ‘’πολύ γεμάτο’’ στο οποίο η Νότιος Αφρική συμμετέχει με τις περισσότερες ιπποδρομίες, η Γαλλία συμμετέχει με τις πιο πλούσιες σε χρηματικά έπαθλα διαδρομές και η Αγγλία κλείνει το πρόγραμμα έως αργά το βράδυ!

Πάμε να δούμε αναλυτικά με τι συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό πρόγραμμα και μετά θα περάσουμε στις στοιχηματικές μας προτάσεις!

Η Ν. Αφρική έχει την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα σήμερα με 18 ιπποδρομίες που μοιράζονται μεταξύ των ιππόδρομων της TURFFONTEIN και του DURBANVILLE. Εδώ σήμερα αναμένονται πολύ μεγάλες αποδόσεις μιας και η ιπποδρομιακή αγορά (από εχθές ήδη) δείχνει πως σε πολλές ιπποδρομίες παίζονται αρκετά άλογα για την κατάκτηση της νίκης! Νομίζουμε πως σε αυτή την χώρα σήμερα θα δώσουμε και εμείς το ιδιαίτερο βάρος στις προτάσεις μας!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των SAINT-CLOUD και TOULOUSE με κάποιες διαδρομές εδώ να αφορούν και κούρσες εμποδίων! Η Γαλλία σήμερα έχει τα πιο υψηλά χρηματικά έπαθλα όσον αφορά τους νικητές ίππους και έχουμε πει πως αυτό αποτελεί πάντα ένα ισχυρό κίνητρο για την νίκη για ‘’τον κύκλο’’ του κάθε αλόγου!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON για τον οποίο λέμε πάντα πως παραδοσιακά ή θα βγάλει όλα τα φαβορί του ως νικητές ή σημειώνονται από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ημέρας! Παρουσιάζει πάντα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες και ειδικότερα για αυτούς που τους αρέσει να παίζουν αργά το βράδυ!

Περνάμε στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα που όπως προαναφέραμε, θα αφορούν –κυρίως-την Νότιο Αφρική:

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 13:35 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της TURFFONTEIN όπως σε όλες τις προτάσεις μας από την Νότιο Αφρική σήμερα. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 9 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 14:10 .Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-8-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 14:45 .Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 3 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 9-2-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:20 .Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 3 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-1-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 15:55 .Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 7 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 11-4-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 19:00 . Βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της TOULOUSE και σε διαδρομές εμποδίων. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 043 με ώρα έναρξης τις 21:45 . Βρισκόμαστε πλέον στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-5-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 044 με ώρα έναρξης τις 22:15 . Βρισκόμαστε και πάλι στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-4-3.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x