Χάντμπολ

Ήττα και αποκλεισμός για την ΑΕΚ από τη Μαδέιρα

Η Ένωση ηττήθηκε και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ από τη Μαδέιρα με 30-22 και απέτυχε να βρεθεί στον τελικό του θεσμού για δεύτερη σερί χρονιά.

Ήττα με 30-22 και αντίο στο όνειρο της συμμετοχής για 2η σερί σεζόν στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ για την ΑΕΚ. Οι Πορτογάλοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα και ήταν ανώτεροι από την Ένωση που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Λαχτάρα με τον Σεμέδο της Μαδέιρα που έχασε για λίγο τις αισθήσεις του στο πρώτο μέρος, ωστόσο συνήλθε και μάλιστα παρέμεινε στο γήπεδο, με δική του ευθύνη, χωρίς να διακομιστεί στο νοσοκομείο.


Μετά το αρχικό 3-3 και την ΑΕΚ να μην μπορεί να πάρει το προβάδισμα που θα της έδινε τη δυναμική για να μπορέσει να πάρει μπρος και να κυνηγήσει την ανατροπή της διαφοράς των πέντε γκολ στον πρώτο αγώνα, η πορτογαλική ομάδα έκανε ένα σερί με 4-0 για να ξεφύγει με 3-7 αρχικά και στη συνέχεια με 4-9, με αποτέλεσμα να βάλει την Ένωση να κυνηγά από την αρχή. Η ΑΕΚ έσφιξε για λίγο την άμυνα της για να φτάσει στο 9-12, όμως η χαμηλή για τα δεδομένα του ματς επιθετική συγκομιδή, έδωσε το δικαίωμα στους Πορτογάλους να είναι μπροστά με 13-9 στην ανάπαυλα.

Η φάση του τραυματισμού του Ελέντι Σεμέδο ήταν εκείνη που σημάδεψε το πρώτο μέρος, με τον παίκτη να χάνει τις αισθήσεις του, ωστόσο ο παίκτης συνήλθε. Παρά το γεγονός πως έσπευσε το ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί εκείνος υπέγραψε και παρέμεινε στο γήπεδο με δική του ευθύνη.

Στην έναρξη της επανάληψης η Μαδέιρα, άνοιξε ακόμα περισσότερο τη διαφορά, για να φτάσει αρχικά στο 10-16 και στη συνέχεια να φτάσει σε μια διαφορά οκτώ τερμάτων σταθερά (14-22), ενώ προς το φινάλε του ματς προηγήθηκε και με εννέα γκολ (19-28) για να έρθει το τελικό 22-30.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 3-7, 5-9, 7-11, 9-12, 9-13 (ημιχρ.), 10-16, 13-20, 17-24, 19-26, 20-29, 22-30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x