Γενικά

Ηττήθηκε η Εθνική γυναικών στο πινγκ-πονγκ

Δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών, που ηττήθηκε 3-0 από την Ρουμανία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Σε αντίθεση με την Εθνική ανδρών, η Εθνική γυναικών δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Ρουμανία από την οποία ηττήθηκε με 3-0 στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Η Εθνική μας πάλεψε κατά την διάρκεια του αγώνα, παρ’ όλα αυτά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού η Ρουμανία ήταν φανερά ανώτερη καθώς αποτελεί και μια από τις ομάδες που διεκδικούν ακόμα και μια θέση στο βάθρο.

Η Εθνική ομάδα των γυναικών επέστρεψε στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, αυτή την φορά με την συμμετοχή των Ζαβιτσάνου, Τόλιου και Χριστοφοράκη. Από τις τρεις Ελληνίδες, η Τόλιου ήταν η μόνη που κατάφερε να ασκήσει πίεση και να φτάσει πολύ κοντά και στην κατάκτηση του σετ.

Να σημειωθεί επίσης ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή της Γεωργίας Ζαβιτσάνου με την Εθνική ομάδα σε μεγάλη διοργάνωση, ενώ για πρώτη φορά στον πάγκο κάθισε και ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

Το επόμενο παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για το 2ο γκρουπ των προκριματικών.

Ρουμανία – Ελλάδα: 3-0
Μπερναντέτ Ζοκς - Γεωργία Ζαβιτσάνου: 3-0 (11-6, 11-7, 11-4)
Ελιζαμπέτα Σαμάρα - Κατερίνα Τόλιου: 3-0 (13-11, 11-5, 11-8)
Ίρινα Τσιομπάνου - Μαρία Χριστοφοράκη: 3-0 (11-3, 11-5, 11-7)

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x