Γιώργος Μαζιάς

Και Κασάμι, αλλά και Αυλωνίτης!

O Γιώργος Μαζιάς γράφει για το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ντιναμό και ξεχωρίζει τους παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Φιλικό.. mixed grill. Με την καλή έννοια. Από μια ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο. Μικτή έκαστη. Αποτελούμενη από θεωρητικά βασικούς και παίκτες νέους (σε ηλικία, αλλά και καινούργιους στην ομάδα).

Συμπεράσματα επί ομαδικής αντιμετώπισης των πραγμάτων φυσικά και δεν μπορείς να καταγράψεις. Αυτά που μπορεί να διατυπωθούν είναι για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Για το τι αναμένεται από τον νέο Ολυμπιακό οι απόψεις θα κατατεθούν όταν έρθουν όλοι (διεθνείς και μεταγραφές) και παίξουν σε φιλικό υπό σύνθεση που θα παραταχθεί και στα επίσημα. Ως τότε οι διαπιστώσεις (σε πρώιμο στάδιο όπως και είναι και η προετοιμασία αυτή τη στιγμή) γίνονται μόνο για το τι δείχνει κάθε ποδοσφαιριστής.

Από αυτούς που έπαιξαν τη διαφοφά την έκανε ο Κασάμι. Δυναμικός. Ξέρει μπάλα. Βox to box. Ενθουσιώδης με καλά στημμένα και πρόωθηση. Αυτός μπορεί να δώσει πολλά. Εκείνον που δεν περιμέναμε και έκανε αίσθηση με τη σοβαρότητα και τη σταθερότητά του ήταν ο Αυλωνίτης. Οχι μόνο για το γκολ που έβαλε, αλλά και για την όλη του παρουσία στο γήπεδο.

Εξαιρετικός και ο Σαβιόλα. Την αξία του την ξέρουμε. Ηταν ουσιαστικός και κράτησε όλη την επίθεση. Ο Μίτσελ ξέρει τι έχει στα χέρια του. Ο Ισπανός ξέρει και ποιους δεν θα πάρει μαζί του στην Αμερική. Δεν χωράνε όλοι. Τα κριτήρια αποδοχής είναι πολύ υψηλά.

Δεν τα περνάνε όλοι. Απλό είναι. Πλέον, περιμένουμε την επιστροφή των διεθνών και τις τελευταίες μεταγραφές για να καταλάβουμε τι θα είναι σε θέση να κάνει ο Ολυμπιακός τη χρονιά που ξεκινά σε ένα μήνα από τώρα (και κάτι μέρες)...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΙΑΣ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x