Γενικά

Κοκτέιλ φαρμάκων και ναρκωτικών στον οργανισμό του Τάιγκερ Γουντς

Μετά τη σύλληψή του το Μάιο σε τραγική κατάσταση, αποκαλύφθηκε τι ουσίες ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό του Τάιγκερ Γουντς. Τι δηλώνει ο διάσημος αθλητής του γκολφ.

Η εικόνα του Τάιγκερ Γουντς να παραπατά κατά τον έλεγχο και κατόπιν τη σύλληψή του από τις αρχές τον περασμένο Μάιο δεν θύμιζε σε τίποτα τον άλλοτε ανίκητο αθλητή του γκολφ. Όπως έγινε γνωστό από τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας, που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ώρες, στον οργανισμό του ανιχνεύτηκαν μια σειρά από φάρμακα και ναρκωτικά.

Ο Γουντς είχε πάρει κοκτέιλ φαρμάκων (Vicodin, Xanax), ηρεμιστικών, αναλγητικών και άλλων, καθώς επίσης και μαριχουάνα. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν είχε συνταγή για τα παραπάνω φάρμακα, ενώ η χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους είναι νόμιμη στη Φλόριντα, όπου και συνελήφθη.

Μετά το περιστατικό στις 29 Μαΐου ο Γουντς είχε αντιληφθεί το πρόβλημά του και είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης. Ο ίδιος, μετά τη δημοσιοποίησης της τοξικολογικής έρευνας, με γραπτή δήλωσή του ανέφερε: «Έλαβα επαγγελματική βοήθεια για τη χορήγηση φαρμάκων. Το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσα να αντιμετωπίσω μόνος μου το πρόβλημα στη μέση μου και τις αϋπνίες μου, αλλά αντιλήφθηκα πως ήταν λάθος να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς ιατρική βοήθεια. Συνεχίζω να δουλεύω με τους γιατρούς μου και θεωρούν πως έχω σημειώσει πρόοδο. Είμαι ευγνώμων για την απίστευτη συμπαράσταση που έλαβα και συνεχίζω να λαμβάνω από την οικογένεια και τους φίλους μου».

Θυμηθείτε το βίντεο της σύλληψής του το Μάιο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x