Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Κυριακάτικες εκπομπές με το διπλό του Ολυμπιακού!

Όλες οι κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές θα έχουν σαν σημείο αναφοράς το αποψινό διπλό του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Χρονικά πρώτο θα ξεκινήσει το Action 24 με το «Sports Sunday» όπου θα βγουν για πρώτη φορά οι σχολιαστές (Κώστας Νικολακόπουλος, Αντώνης Κατσαρός, Τάσος Νικολογιάννης, Δημοσθένης Καρμοίρης), οι οποίοι θα εμφανίζονται σε μόνιμη βάση και το ντέρμπι της Λεωφόρου θα αποτελέσει τον κεντρικό άξονα. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 21.30 και η προβολή στιγμιότυπων απ' τις 22.00.

Στις 21.45 θα βγεί το «ΣΚΑΙ Γκολ» του ΣΚΑΙ όπου θα προβληθεί το «γ' ημίχρονο» του ντέρμπι και όποιο άλλο ρεπορτάζ προκύψει στην διάρκεια της αυριανής μέρας.

Θα ακολουθήσει στις 22.00 η «Αθλητική Κυριακή» της Δημόσιας Τηλεόρασης όπου καλεσμένοι θα είναι ο Άγγελος Μπασινάς και ο Γιώργος Αμανατίδης, ενώ (περίπου 22.15) στην ομότιτλη εκπομπή της ΕΡΤ θα υπάρχει αναφορά στο ντέρμπι, ίσως και καλεσμένος, αλλά θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Όλο το υλικό, βέβαια, και το ρεπορτάζ θα προβάλλει η Nova στο «Παίζουμε Ελλάδα Κυριακή» που θα στρώσει το ...χαλί και στη σπουδαία εβδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ που έρχεται και την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Μπενφίκα, την οποία (εκτός των άλλων) θα δείξει το συνδρομητικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x