WRC

Λάτβαλα: «Δεν θα είναι πρώτος οδηγός ο Οζιέ»

Την άποψη ότι η Volkswagen δεν θα δείξει προτίμηση στον Σεμπαστιάν Οζιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του WRC εξέφρασε ο ομόσταβλός του, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα.

Την πεποίθηση ότι η Volkswagen δεν θα αλλάξει στρατηγική, αφήνοντας και τους δύο οδηγούς της ελεύθερους να μονομαχούν εξέφρασε ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Φινλανδός οδηγός τόνισε πως η ομάδα τον έχει διαβεβαιώσει πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Οζιέ δεν θα αλλάξει την κατάσταση που ίσχυε μεταξύ τους.

Ακόμη, ο Λάτβαλα έθεσε τους στόχους του για το 2014, επισημαίνοντας πως το κλειδί είναι να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα στην αυλαία του πρωταθλήματος στις ειδικές του Μόντε Κάρλο.

«Είμαστε και οι δύο στο ίδιο επίπεδο. Δεν θα υπάρχει πρώτος και δεύτερος οδηγός την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι που μου έχουν πει από την ομάδα ότι δηλαδή θα είμαστε ελεύθεροι να μονομαχήσουμε», ήταν τα λόγια του Λάτβαλα, ο οποίος συμπλήρωσε πως θέλει να ξεκινήσει καλά την επόμενη στον πρώτο γύρο της χρονιάς στις ειδικές του Μόντε Κάρλο.

«Ποτέ δεν τα έχω πάει καλά στο Μόντε Κάρλο και αυτό είναι το κλειδί για την επόμενη χρονιά. Δεν με απασχολεί σε ποια ακριβώς θέση θα είμαι, αρκεί να είμαι στην πρώτη πεντάδα. Αν δεν συμβεί πας στη Σουηδία με περισσότερη πίεση και πάντα προσπαθείς να ανακτήσεις τους βαθμούς που έχεις χάσει. Τώρα ο Οζιέ είναι πολύ δυνατός, είναι δύσκολο να τον πιάσεις. Για να ανταγωνιστείς τον Οζιέ χρειάζεται συνέπεια. Τώρα δουλεύω πάνω σε αυτό και σε όλα όσα πρέπει να κάνω την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x